sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

TuotekehitystäPerjantain rautakauppakierroksella meillä oli parempi menestys. Huomattavasti toimivampi levyvalinta. En tiedä, miksi sitä kutsutaan, mutta se on sellaista paperi/puuhiutaleelta näyttävää massaa puristettuna levyksi. Sitä käytetään kai useimmiten eristykseen ja se on luontoystävällistä ilmeisesti hyvän maatuvuuden ansiosta. Materiaali on kohtalaisen kevyttä, joten se sopii ripustettavaksi. Se on myös aika pehmeää, joten sai hiukan varoa, ettei kolauteltu reunoja, koska levy murtuu suhteellisen helposti. Rautakaupan apulainen sahasi eurolla levyt pyydetyn kokoisiksi, joten autossa kuljetus onnistui meiltä naisilta kahdestaankin ihan helposti. Täällä on yleensä hyvä palvelu rautakauppojen puutarvikeosastoilla, joten kannattaa vain marssia sopivan levyn/lautojen kanssa antamaan mitat, niin säästyy turhalta vaivalta kotona. Euro per minuutti on aika pieni taksa siitä ilosta, että säästyy kuljetusstressiltä matkalla ja ylimääräiseltä purulta kotona.

Muutimme kauppareissulla suunnitelmaa sen verran, että yhden extrasuuren muistitaulun sijaan päätimme tehdä kaksi keskikokoista. Ajattelin, että kaksi vierekkäin saattaisi näyttää ryhdikkäämmältä kuin yksi yksinään. Kangas on Ikean Berta ruta- puuvillakangasta. Niitit tarttuivat helposti. Yläreunoihin ruuvasimme koukkuruuvit kiinnitystä varten.

Nyt on yksi huoneen uudistysprojekteista takana. Tyttö haluaa itse blogata toisesta askartelusta, joten pysykäähän kuulolla. Muutama uudistusprojekti on vielä edessä, joten kehitystä tapahtunee pikkuhiljaa. Viime viikkoina tyttö on muuttunut niin sisustusintoiseksi, että kaikenlaisia ideoita ja muutoksia pitäisi olla toteuttamassa jatkuvasti. Usein hän piirtää ensin suunnitelmat paperille laskeskellen huonekalujen mitat lattialaattoja apuna käyttäen... Yhtenä päivänä hän pyysi katsomaan, kuinka hän oli siirtänyt omin avuin pienen kirjahyllyn toiselle puolelle huonetta. Siis jyrännyt tavaroineen kaikkineen! Sisustukseen liittyvä muutosinnostus taitaa olla geneettistä. ;-)

Hyvää palmusunnuntaita! Täälläkin on taas lunta...

--- 

We had more success with the second try. The pin boards are hanging at the wall since Saturday. We chose two mid-size boards instead of one large in order to have bit more structure to the wall. This material was fine to work with. It is light-weight, but yet solid enough for constant pinning and changing... The cotton material is from Ikea. The gray matches nicely to the purple and white walls. 

Our daughter is quite into decorating at the moment. She often draws all kinds of plans of how the furniture should be moved around. Recently she asked me to come to her room to see what kind of change she had made there. I went and saw that she had pushed one of her book cases (with all the books inside) to the other side of the room. There are more changes to come in the next few weeks. Stay tuned, she wants namely to blog herself about another craft she made last weekend by herself. ;-)      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti