maanantai 4. maaliskuuta 2013

Teehetki ja toinenkin

Sain naapurilta aitoa kiinalaista jasminteetä niin kauniissa pakkauksessa (kiitos!), että nyt on sitten kuvatulvaa... Teepallot laitetaan kupin pohjalle ja kuuma vesi kaadetaan päälle. Odotellaan hetki, että pallerot avautuvat ja samalla tee hautuu... Tuoksu on ihan uskomaton. Teetä ei tarvitse siivilöidä, koska teelehdet jäävät itsestään kupin pohjalle ja ovat muutenkin sen verran suuria, ettei niitä hörppää ainakaan huomaamattaan. Päälle voi kaataa lisää kuumaa vettä ja juoda toisenkin kupillisen. Keittiön kaapista, jos hakee vielä pussillisen liitulakuja, niin sitten saattaa juoda huomaamattaan monen monta kupillista... Liitulakuja saa täällä yhdestä tavallisesta marketista. Auttavat hyvin salmiakin nälkään. 

Tässä oli viikon aloitus kevyeltä kannalta. Nyt pitäisi sitten alkaa saada oikeaa matskua tietokoneen ruudulle. Kaksi päivää on varattuna sellaista tehtävää varten, mistä en ole varma olenko edes hahmottanut, mitä itseasiassa pitäisi edes tehdä. Hyvin alkaa viikko, eikö vaan... jospas se siitä selkenee.

--- 

I got some Jasmin tea from my neighbor. It was in so cute package that I could not help taking dozens of photos... Drinking this kind of tea is a bit of a meditative moment. Tea leaves are rolled into small balls. They are placed in the cup and hot water is poured over. Then bit of waiting until the leaves pop open and tea is brewed. (Then some liquorice and some more tea...) That's my tea moment.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti