sunnuntai 27. tammikuuta 2013

KylpyhuoneessaJatketaan vielä mattolinjalla... Hiljainen aamu täällä kotosalla, kun tyttö parantelee flunssaansa.  Kolmas viiden euron matto päätyi kylpyhuoneeseen. Tumman harmaa väri sopii hyvin valkoiseen tilaan. Se oli myös kooltaan juuri sopiva. Lattiassa on nimittäin sellainen suorakulmion muotoinen sinisestä laatasta tehty "koristelaatoitus." Seinän yläosassa kiertää samansävyinen koristelaatta. Lattiassa se oli hiukan hankala juuri mattoasian vuoksi, koska tavallisen kokoiset varsinaiset kylpyhuoneenmatot eivät olleet tarpeeksi suuria peittääkseen sinistä aluetta kokonaan. Mittailin hiukan jossakin välissä ja totesin, että aina jostakin reunasta uupuu muutama sentti, jos standardikokoisen kylpyhuoneen maton ostaisi. Paljain jaloin laattalattia tuntui kuitenkin todella kylmältä, joten kyllä se jotakin mattoa kaipasi. Oli hyvä, etten kiirehtinyt maton kanssa, kun nyt tuli näin sopiva näin halvalla vastaan. Odottelusta on usein hyötyä... Kylpyhuoneen valkoisen kellon pyysin ja sainkin joululahjaksi. Nyt on aamuisin helppo pitää aikataulut ryhdikkäinä.

Tämä on nyt hiukan testipostaus samalla. Sain uuden tietokoneen reilu viikko sitten. Eilen totesin innoissani, että se yhdistyy silmänräpäyksessä ihan itsestään videotykkiin, kun vaan johdot yhdistää paikalleen! Se tulee huomisesta alkaen säästämään sekä minun, että opiskelijoiden hermoja luentojen alussa. Osa toiminnoista on jo hanskassa, eivätkä onneksi ihan niin erilaisia olleetkaan kuin pelkäsin, mutta nyt, kun latasin ensimmäistä kertaa valokuvia kamerasta koneelle, huomasin, ettei tarjolla ollut ollenkaan sitä toimintoa, joka latauksen jälkeen tyhjentäisi kameran muistin. Siihen varmaan löytynee joku ratkaisu. Sitten räpelsin kameraa poistaakseni kuvat ja sekoitin sen toiminnoista jotakin, mitä en osaa enää laittaa takaisin... Hyvin menee, kun on näin huippulahjakas tekniikan alueella! (Ironiaa.) Pitäisi aina ymmärtää miljoona asiaa ennenkuin kannattaa painaa laukaisunappulan lisäksi mitään muuta oma-aloitteisesti. 

---

The last of the three super sale carpets found a place in the bathroom. It is cozy under the feet and the color brings some warmth to the white room. This posting functions as a computer test... I got a  new computer bit more than a week ago. Though I am a bit puzzled with some new functions, some other things are clear and good... Importing photos from the camera for the first time proved to be a challenge.  The computer did not offer any possibility to delete the imported pictures from the camera. I tried to delete them all at once and pressed couple of buttons and got the camera mixed up. I can hardly blame the computer or even the camera for it. Isn't it just wonderful to be SO technically talented?

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kylpyhuone-keidas! Siunausta lukuvuoden alkuun :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! Tuota keidas-sanaa et ehkä käyttäisi, jos olisin jättänyt puolipitoiset vaatekasat näkyviin... Piti hieman "lavastaa" (nostaa vaatteet pois tieltä)tuo altaan reuna, että kehtasi kuvata.;-)

    VastaaPoista