sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Mattolöydöt!

Viikonloppu meni rattoisasti. Tuttavaperhe oli käymässä. Tytöt jaksoivat valvoa hurjan pitkään... Harvinaista huvia, että on paras kaveri yökylässä. ;-) Oli hauskaa ja ehdittiin jopa pulkkamäkeen ja laskiaispulliakin syötiin useampi pellillinen. Tein tällä kertaa niin, että laitoin pöytään valmiiksi leikatut pullat, muutamaa anopin tekemää marmeladia ja kermavaahtoa. Jokainen sai koota niistä sitten itselleen mieluisan yhdistelmän.

Jonakin päivänä viime viikolla jouduin ajamaan hieman kauemmas kauppaan. Kotimatkalla ajattelin, että katson yhden verho-/mattoliikkeen. Se on sellainen kauppa, mistä en ikinä ostaisi mitään normaalihintaan. Hinnat eivät varsinaisesti ole mitenkään tavallista korkeammat, mutta mikään siellä ei yleensä istu minun makuuni, paitsi siinä tapauksessa, jos alennukset ovat sen verran tuntuvat, että voi helposti inspiroitua jonkinlaiseen kompromissiin. Kävelin liikkeen perälle asti innostumatta mistään alennetusta tuotteesta. Sitten löysin kolme villamattoa (120x170cm) hintaan viisi euroa kappale. Ostin saman tien yhden vanhaa roosaa ja toisen tummaa harmaata. Ajattelin, että kyllä niille viidellä eurolla paikat löytyy. Tykkäsin kovasti kudotun näköisestä pinnasta. Kun tulin kotiin, ajattelin huvikseni testata kävisikö roosa matto olohuoneeseen. Sitten totesin, että käy niin hyvin, että haenpas nopeasti sen kolmannenkin sieltä kaupasta. Muistin, että minullahan on kaksi roosa-valkoista tyynyä yläkerrassa ja yhdet ruusutyynynpäälliset viime keväältä... Ei kun taas kerran kantelemaan tyynyjä edestakaisin... ;-) Oli hyvä alelöytö. Kolme mattoa viidellätoista eurolla!

---

I found some carpets last week in sale in one decoration shop. To be exact, three mid-size carpets for five euro each!!! They are wool and have a pretty knitted kind of pattern on the top. I love them! The old rose carpets found a place in the living room. I even had matching kushions already... I think these were some of my best ever sale purchases. :-)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti