torstai 31. tammikuuta 2013

Kotimatkalla

Tänään kävelin töistä iltapäivän palavereiden jälkeen kotiin viiden kieppeillä peltoteitä pitkin. Oli vielä ihan valoisaa ja aurinkokin paistoi jossakin kohtaa, vaikka muuten onkin ollut aika harmaa sää. Nautin kovasti raikkaasta ilmasta ja siitä, ettei taas vaihteeksi tarvinnut muita hanskoja kuin nämä Seijan tekemät. Nämä ovat muuten muistaakseni viime vuodelta, eli hiukan eri malliset kuin ne mistä laitoin aiemmin valokuvia. Tuo takinhiha on hiukan outo juttu... Ostin joululomalla jostakin alennusmyynnistä sellaisen vesivärin näköisesti värjätyn lyhyen toppatakin, kuten tuosta hihan saumasta hiukan näkyykin. Kuulostaa ihan kamalalta, ja ihan rehellisesti se onkin sellainen rajatapaus... En ole itsekään vielä ihan varma onko se nätti vai karmea. Malliltaan se sopii kyllä hyvin, mutta tuo vesivärivärjäys maitokahvin värillä on se kysymysmerkki. Joka tapauksessa takki on tällaiseen välikauteen juuri passeli ja se on varmaa, että ainakin maastoudun tuohon vihreän-ruskean-harmaaseen luontoon, mukulakiviin ja kaikkiin kuraisiin lätäköihin ihan loistavasti.

Työjutuista sen verran, että lukukauden ensimmäinen viikko alkoi kivasti. Olin tänään ihan innoissani, että Uuden Testamentin johdantokurssikin tuli opetettavaksi. Se on valinnaisaine, joten sitä ei ole joka vuosi ohjelmassa. Se on kiva aihepiirin lisäksi siitäkin syystä, että se on ensimmäisen vuoden kurssi. Kaikki muut kurssit, mitä yleensä opetan on joko toisen vuoden kevään tai kolmannen vuoden kursseja. Toinen ilon aihe on uusi, mukava työntekijäpariskunta, joka myös saapui muutama viikko sitten. 

---

Today I walked home after some work-related meetings. It was still light and even the sun showed up at some point for a short moment. I enjoyed the fresh air. It did feel like a spring already!

The first week of the semester began well. Today I was exited to teach couple of hours New Testament Survey course again. It's an elective, so it's not in the program every year. Beside the subject matter, it's also fun to teach a first year course for a change. All my other courses happen always to be either the second year spring or third year.  Another joyful thing was that a new, nice couple joined our team few weeks ago. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti