maanantai 19. marraskuuta 2012

Mandariinit
Tähän aikaan vuodesta mandariinit ovat parhaimmillaan. Isoja puurasiallisia makeita mandariineja myydään muutamalla eurolla. Valo vähenee täälläkin, vaikkei samalla tavalla kuin Suomessa. Aamut ovat kuitenkin jo pimeitä, ja iltakin tulee nopeasti. C-vitamiinitankkaus ei siis ole yhtään hullumpi idea täälläkään. 

Eilen oli sellainen satukirjamainen utuinen sumu. Tämäkin päivä näyttää alkavan samanlaisissa merkeissä. Tykkään sumusta kovasti, vaikka sen mukana tuleekin aina myös kylmä ja kostea ilma. Maisema saa ihanat pehmeät värit, ja tuntuu hiukan yllätykselliseltä, kun ei näe kovin kauas. Sumuverhon taakse voi kuvitella mitä tahansa. Mukavaa ja vitamiinirikasta alkuviikkoa!  

---

Mandarins are at their best at this time of the year. The mornings are longer dark and the evening comes very early. It is necessary to get some extra C-vitamine in order to feel fresh in these winter months. 

There was a fairytale fog yesterday. It covered everything and made the landscape look so different. Fog is my favourite winter weather here. Even though it always brings cold humidity along, I love the subtle colors and the feeling of surprise, when you cannot see very far ahead. Have a nice beginning of the week!

2 kommenttia:

  1. Ihanat mandariini-kuvat!!! Hyvää viikkoa sinulle myös :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Kakku hieman helpotti viikon stressiä... ja vitamiinit tietysti myös.

    VastaaPoista