perjantai 15. kesäkuuta 2012

MuutosAlkuviikosta sain lopultakin toteutettua kauan sitten keksityn idean. Maalasin sohvapöydän jalat kiiltävällä mustalla maalilla. Nyt vasta yksi kerros valmiina, mutta sain sentään kuvat otettua, kun viikko on mennyt niin vauhdilla, etten ole ehtinyt tänne blogiin kovin montaa kertaa. Hioin pinnat ja sivelin vernissaa pöydän pintaan ja maalia jalkoihin. Nyt pöydän jalat yhdistyvät mustiin verhotankoihin ja siinä on muutenkin hiukan enemmän ytyä kuin aiemmin. Pöydän matta vernissapinta taas yhdistyy vitriinikaapin sävyyn myös nyt aiempaa paremmin. Illalla on vieraita tulossa, joten pöytä piti ottaa käyttöön hetkeksi, vaikka maalausprojekti onkin kesken. Toivottavasti ehdin viikonlopun aikana sutia siihen toisen kerroksen. Sitten voin vaikka katsoa, mihin järjestykseen huonekalut asettuvat seuraavaksi. Nyt sohva on ikkunan alla maalaushommilta turvassa, mutta siinä istuessa tulee sellainen selkä-seinää-vasten-tarkkailija-olo, vai mitenkä sitä nyt kuvaisi. Joka tapauksessa, paikka ei tunnu mitenkään rennolta, vaikkei sen pahemmalta näytäkään. 
Valkoinen orkidea alkoi kukkia uudestaan. Jee, sille ei ole vaikea löytää paikkaa, kun se sopii mihin vain. :) Valkoisen värin paras etu.

 
Finally, I managed to do something I had thought about for a long while. I painted the coffee table legs black! Now it only has the first layer ready, but we'll have some visitors tonight, so we needed to use it already. I hope I get the second layer done during the weekend. Now the table legs coordinate better with the curtain rods and the top with the vitrine on the other side of the room. The couch is "wrong" way around, because it needed to be kept safe during the painting session. I am looking forward to get the work finished and figure out a better order for the furniture then. 
My white orchidee began blooming again. I just love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti