lauantai 23. kesäkuuta 2012

Saturday brunch

Otin pari valokuvaa pöydästä ennen kuin aloin kantaa tarjoiluja pöytään. Sitten unohdin kameran kaiken touhun keskellä. Ja sitten olikin kaikki tarjoilulautaset jo puoliksi tyhjiä, joten valokuvaaminen ei enää kannattanut... :) Hauskaa oli ja ruoka maistui. Syötävää oli suolaisena ja makeana, hedelmiä ja kreikkalaista jugurttia lisäksi, croissanteja unohtamatta... Jutun jujuna oli sellainen, että nyt toisetkin työkaveri-naapurit ovat muuttamassa, joten brunssi järjestettiin jäähyväisiksi. On aina hienoa nähdä, miten suunnitelmat etenevät yllätyksellisestikin, mutta samalla on surkeaa, kun tietää, miten lopullisia kaikki lähdöt aina ovat. Oli kiva, että ehdimme vielä ennen kesäloman aikana tapahtuvaa muuttoa viettää hetken yhdessä.

We organized a little brunch, because our collegue-neighbors are also leaving. This summer it feels almost like more people would be leaving than staying. No, it's bit exaggerated of course, but saying lately so many good-byes makes one feel like that. We had a nice couple of hours together, lots of laughing and eating both savory and sweet... It's wonderful to see plans progressing, sometimes in very suprising ways, but at the same time it is always sad to know how final all the big moves in life can be. It was great to have this little moment together before the final good-byes.  

1 kommentti:

  1. Todella kaunis kattaus - kuinka viehkeitä nuo kukkaset - niin eteerisen keveiltä näyttävät!
    Jäähyväisbrunssi on varmaan ikimuistoinen sekä lähtijöille että teille... tulee aivan mieleen se samalla aikaa surumielinen että toiveikas Pekka Laaksosen "Telttaretkellä"-laulu:
    ”Jos kyynel tulee silmäkulmaan eron hetkellä, niin muistetaan ett ollaan vaan me telttaretkellä. Ja elämässä aina täytyy valmis olla niin pois muuttamaan, ei voida jäädä kylään kaupunkiin. Vain hetki oltiin yhdessä ja sitten erottiin. Sä eilen sanoit ’hei’ ja tänään sanot ’näkemiin’. Ja sitten otat telttas ja poies matkustat ja mukanasi kannat vain muistot kauneimmat ... Ja vaikka joskus pimeässä täällä pelkäisin, Tää retki suuren Luojan kädess on kuitenkin.”

    VastaaPoista