tiistai 9. elokuuta 2011

Clipper, Marimekko ja Ikea

Pikkusiskolta saa aina kaikenlaisia luomu/fairtrade-vinkkejä. Kesällä maistelin mökillä ja siskon luona Clipperin Chai-teetä ja nyt ostin itselleni vihreää Sencha-teetä samasta sarjasta. Taas täytyy sanoa, että paketti myi, mutta nyt oli makukin kohdallaan, toisin kuin sen kauniin pullojuoman kanssa. (Mies muuten näki pari päivää sen jälkeen saman pulloteen mainoksen tavallisen ruokakaupan tarjouslehdessä vajaalla eurolla. Minä maksoin siitä melkein kolme euroa, kun luulin sitä niin erityiseksi löydöksi... ;-))

Kesälomalla sain mieheltä nimipäivälahjaksi kaksi Marimekon mukia. Ne sopivat yhteen aiempien kanssa, mutta ovat kuitenkin sopivasti erilaisia. Takareunassa on oranssi aurinko. Sen olisivat minun mielestäni voineet jättää pois. Vastaavissa sinisissä uutuusmukeissa aurinko oli painettu kuvion kanssa samalla värillä, mutta siniset eivät olisi sopineet aiempien kuppien viereen, joten ne eivät nyt tulleet kysymykseenkään. ;-)

Ikean mainosta vielä sen verran, että hempeän vaaleanpunainen, pellavainen keittiöpyyhe tarttui sieltä mukaan. Paketissa oli kaksi pyyhettä, joissa oli erilaiset ristipistokuviot. Väri on aivan sama kuin kesähameessani, josta mies kysyi ensimmäistä kertaa sitä kuivamaan ripustaessaan, että mahtaako se olla värjääntynyt jostakin muusta vaatteesta. Eli aika haalea, mutta sen verran väriä kuitenkin, että toivoo tahranpoistoaineen toimivan, koska valkaiseminenkaan ei onnistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti