keskiviikko 25. toukokuuta 2011

ValmistautumassaOtin eilen kirjastossa muutaman valokuvan tänä vuonna valmistuvista BA(hons)/BDiv. -linjojen opiskelijoista. Rehtori selitti seremonian läpi perinteisine kulkuejärjestyksineen, miesten hatuttomien kohtien ja tupsujen oikean asettelun suhteen. Lyhyt yhteinen rukous ja kaikki seremonialistan mukaiseen jonoon kirjaston eteen...

Lopulta melkein itse myöhästyin ja jouduin soluttautumaan jonon väärään kohtaan. Huppuni ei pysynyt paikallaan satiinipintaisen paidan kaulukseen kiinnitettynä, joten juoksin ohjeistuksen jälkeen toimistoon hakemaan lisähakaneuloja. Sillä aikaa kulkue oli kuitenkin jo ehtinyt alkaa. Ainoa onni tilanteessa oli, että istumajärjestyksen mukaan, minut oli laitettu eturivin viimeiseksi keskikäytävän viereen. Muualle en olisi päässyt kulkemaan väärässä kohdassa herättämättä huomiota.

Tämä juhla oli lähinnä esimakua varsinaisesta päätösjuhlasta. Varmat kunniamaininnat ja stipendit on jaettu. Oli kiva nähdä kaikki helpottuneet ilmeet, jotka seurasivat kunniamainintoja, ja kaikki yllättyneet ilmeet, jotka seurasivat stipendien jakoa.

Tänään alkavat tentit ja vasta niiden jälkeen jatketaan juhlallisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti