sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Helppo ratatoulle-muunnos

Pienimmän syöjän toiveesta tässä postauksessa ei ole valokuvaa. Kyseessä oli helppo muunnos ratatoulle:a, mutta tottahan se on, ettei se ruoka ulkonäöllään komeile.

Kuullotin oliiviöljyssä sipulisilppua ja valkosipulimurskaa (3 kynttä). Lisäsin keltaisen ja punaisen paprikan pieninä kuutioina. Sekoittelin ja lisäsin kolmanneksen munakoisosta ja melkein kokonaisen pienen kesäkurpitsan pieninä kuutioina sekaan. Sitten lisäsin reilusti merisuolaa ja mustapippurimurskaa ja kaksi tomaattia pieninä kuutioina. Sekoitin ja kaadoin joukkoon pari mukillista vettä. Keittelin hiljaa hetken aikaa, jotta vihannekset muuttuisivat hiukan pehmeämmiksi ja sitten kaadoin sekaan kourallisen miniaakkospastaa. Hauduttelin hiukan lisää ja sitten sekoitin joukkoon kourallisen persiljasilppua. Hyvää kesäruokaa, vaikkei sitten näyttänytkään valokuvattavalle. ;D Tuoreet sämpylät tekivät hyvin kauppansa keiton kanssa.

Sellainen sunnuntailounas meillä oli. Meillä ei sunnuntait ole parhaita ruokapäiviä... Kunhan jotakin syödään, ettei nälkää nähdä, mutta useinkaan ei ole tietoa pihveistä, paisteista tai muusta kunnon sunnuntairuoasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti