sunnuntai 27. helmikuuta 2011

PääsiäistyynyKatsoin pari viikkoa sitten Youtube-ohjeet Granny Square -ruudun virkkaukseen. Ostin inspiraation vallassa muutaman kerän puuvillalankaa ja kuvittelen nyt virkkaavani tyynynpäällisen taustalla näkyvien valkokeltaisten tyynyjen seuraksi. Tarkoituksena oli tehdä enimmäkseen valkoinen tyyny, jossa on ripaus keltaista ja ruskeaa. Lankakaupan valikoima oli vain todella surkea, joten värisävyt eivät ole ihan kohdallaan. Keltainen ei onneksi kuitenkaan ole ihan yhtä räikeä luonnossa kuin valokuvissa. En ole ihan varma, tykkäänkö edes lopputuloksesta (tai ylensäkään koko ruutuideasta), mutta otan tämän harjoituksena, koska niistä virkatuista pesuräteistä on nyt edettävä johonkin suuntaan olkootpa kuinka käteviä tahansa.

Kotona tuntuu nyt ihan liian tyhjälle ja hiljaiselle, kun vieraat ovat lähteneet. Oli mukava olla yhdessä. Kaipailen perhettäni vuosi vuodelta enemmän. Yritän enimmäkseen olla ajattelematta asiaa, koska todennäköisyys siihen, että joskus asuisimme lähempänä sukulaisia, on lähestulkoon nollassa. Eihän sitä koskaan voi varmaksi tietää, mutta joskus on silti parempi katsoa odotettavissa olevaa totuutta silmiin, kuin toivoa kovasti sellaista, millä ei juurikaan ole mahdollisuuksia toteutua.

3 kommenttia:

 1. Upea virkkaus. Ihan innostaa, että pitäisikö itsekin ottaa virkkuukoukku kauniiseen käteen. Ehkä kuitenkin aloitan yksinkertaisemmasta.
  äiti

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää,onnea vaan virkkaukseen.
  Kiitos viimeisestä ja mukavaa oli.
  Voikaa hyvin! :)
  T: Sarita

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää tyyny! Onneks loppui lopulta blogihiljaisuus..:-)

  VastaaPoista