keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Mutanttia, keskeneräistä ja takapakkia


Vitivalkoisten tulppaanien joukossa oli mutantti, millä oli vaaleanpunaraitainen reuna. Se oli päässyt laatutarkastuksesta läpi. Ehkä siinä vaiheessa, kun kukan nuppu oli vielä enemmän vihreä kuin valkoinen, eikä vaaleanpunaista raitaa erottanut.

Aloitin tänä iltana pienen käsityön - pinkin tyynynpäällisen ja siihen valkoista kirjailua. Aikani ompelin ja jätin sen odottamaan toista päivää. Mietin kirjaillessani, että joku vapaamuotoinen ompeluseura voisi olla mukava harrastus silloin tällöin. Sillä tavalla esim. virkkaustaidonkin voisi saada edistymään. Jokohan olisin valmis siirtymään räteistä johonkin hiukan haasteellisempaan?

Käsitöistä puheen ollen, takapakkia tuli, kun lyhensin housun lahkeita reilu viikko sitten. Kaikki kävi kätevästi, kunnes ompelukone hullaantui. Jotakin selittämätöntä siinä täytyi tapahtua, koska se lähti yhtäkkiä ompelemaan ihan täyttä vauhtia itsekseen ilman, että edes koskin siihen. Kone lopetti vasta, kun napsautin virran pois päältä. Olen nopea, ja painan vauhtia yleensä täysillä, mutta minusta on silti mukavaa, jos kone tottelee käyttäjää. Hiukan kiire tulee syöttää kangasta, jos vauhtiin ei voi ollenkaan vaikuttaa... Täytynee etsiä joku liike, jossa ompelukoneita huolletaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti