tiistai 15. helmikuuta 2011

Omia ideoita


Pikainen postaus hellenististen filosofioiden keskeltä. Niistä muutama on aikalailla materialistinen, joten tämä sopii hyvin tähän väliin. ;-)

Tyttö osti itselleen Ikeasta kirjakorin. Parvisängyssä on aina kymmenkunta kirjaa, taskulamppu ja kyniä, joten välillä kuuluu kolinaa, kun jotakin putoaa keskellä yötä. Eipä kuulu enää, kun ainakin suurin osa on sievässä valkoisessa korissa. Diddlelina-hiiren asettelussa oli hiukan hommaa, mutta hienolta näyttää, eikö vain. Hauska tuo sisustusinto. Tyttö toivoo suurempaa huonetta, jonne voisi laittaa kaikkea keksimäänsä ihanaa. Tavallinen sänkykin olisi kuulema parempi, koska sitten siihen viereen voisi laittaa yöpöydän.

Äskettäin eräässä saksalaisessa blogissa äiti kertoi, että hänen tyttönsä löysi kadulle viedyistä roskakasoista itselleen peilipöydän. Hieno siitä tuli - kyllä lasten ideat on monesti toteuttamiskelpoisia. (Ja joskus jos ei ole, silti ilo itse keksimästä ratkaisusta kyllä voittaa kaikki vastoinkäymiset.)

1 kommentti:

  1. Oi kuinka herttainen ja käytännöllinen kori kaikille tärkeille asioille!
    Teillä yhteinen harrastus ja mielenkiinto - en malta olla kirjoittamatta vanhaa sananlaskua "Ei omena kauaksi puusta putoa" - viitaten luovuuden ja kiinnostuksen "mixaukseen" (biopsykososiaalinen perimä)... tytär on valinnut suuremmoiset vanhemmat, jotka viisaudella osaavat luoda hyvät raamit hänen kehitykselleen, jotta hänen ainutlaatuisuutensa voi puhjeta kukkaan!
    Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen
    Nina

    VastaaPoista