torstai 3. helmikuuta 2011

Mustaa kultaa


Tältä näyttää olohuoneen ikkunat sen jälkeen, kun lämmitysöljyn tuojalle tapahtuu jotakin ja öljy suihkuaa kunnon paineella kadulle.

Aionko pestä ikkunat? En. Jos ei joku vakuutus tuota vahinkoa korvaa tai omistaja lähetä jotakin pesemään ikkunoita, niin meiltä ei enää katsella ulos puhtaiden ikkunoiden läpi. Kivinen ikkunalauta on ulkopuolelta ihan öljyinen. Ikkunoita ei voi avata saamatta öljyhöyryä sisälle. Puhdistaminen on jokseenkin mahdotonta sisäkautta, kuten täällä yleensä tehdään, koska ikkunat kääntyvät sisäänpäin. Eli sen jos tekee, öljy on seuraavaksi huonekaluissa ja lattiassa.

Katu on märkä n. 50 metrin matkalta talon edestä molempiin suuntiin. Ja auto tietysti haisee hirveälle, kun kengissä kulkeutuu öljyä matoille ja pahaa pelkään muuallekin.

Huumorin taju on täysin miinuksen puolella. Pahan kerran. Tänään voisin muuttaa muualle. Todellakin.

3 kommenttia:

 1. Oh no... Kaikkeen ei todellakaan näemmä voi varautua :-/ Tsemp tsemp sinne!

  VastaaPoista
 2. Kurjuuksien kurjuus - hyvä kun olet dokumentoinut vahingon kameralla - jos vaikka vielä vakuutusyhtiön puoleen joutuu sen suhteen kääntymään.
  Onneksi sentään näkee ikkunasta läpi, ettei aivan pimeäksi vetänyt huoneistoa... Toivottavasti nyt illan suussa jotain mukavaa voitte yhdessä tehdä jotta tunnelma kohoaisi hiukan, Kaikkea hyvää toivotellen & siu siu,
  Nina

  VastaaPoista
 3. Ei voi varautua. Olin iloinen, etten ollut näkemässä. Ja tosiaan valo tulee ainakin läpi. Se on hyvä se, mustana mönjä olisi monta astetta pahempaa. Kiitos toivotuksista, jospa se tästä siistiytyisi. Eipähän ainakaan ihan sisälle tullut. Ikkunat on sen verran valskaavat, että olisi voinut tulla sisälle asti ihan realistisesti ajatellen. Ehkä tästä joskus tulevaisuudessa saa kahvipöytähauskutusta. Pitää vaan ensin hiukan sulatella ja miettiä, mikä tässä on se huvittava elementti... Ei tule vielä mieleen. Kyllä kaikki lopulta aina naurattaa, ei tätä vakavuutta voi kovin kauaa kestää.

  VastaaPoista