lauantai 22. toukokuuta 2010

Uudet vaatteet

Kevättalvella ostin lastenvaateosastolta kesän ensimmäiset myynnissä olleet shortsit. Oli oikein hopeavyö mukana ja shortsit olivat reilun kokoiset, joten kokeillessa kiristimme kuminauhaa. Laitoin ne kotona kaappiin odottamaan säiden lämpenemistä. Nyt kun lopultakin tuli shortsikelit, huomasin, että ne ovat jo liian pienet. Tyttö on kasvanut koko kevään kuin kohisten. Melkein kaikki talvellakin ostetut vaatteet ovat jo liian pieniä. Huhtikuussa ostetut reilunkokoiset kengätkin kuulema hankaavat jo isoa varvasta...

En ole ennen huomannut, että kasvupyrähdys olisi mahdollista nähdä. Nyt tuntuu usein, että aamulla sängystä nousee nukkumaan mennyttä suurempi lapsi... Kävimme eilen nopealla ostosreissulla. Tyttö valitsi itselleen keltaisen H&M hellemekon. Keltainen on kuulema juuri nyt hyvä väri.

Kasvaminen on tietysti normaalia. Minusta se vaan tuntuu hiukan haikealta. En jotenkin ollut valmistautunut tähän pyrähdykseen. En tiedä, mitä oikein olin ajatellut. Elämänhän kuuluukin mennä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti