tiistai 25. toukokuuta 2010

Arvonnan voitti...

Annamari Habeeba's väestä! Onneksi olkoon! :D Kiva, että löysit tänne blogiin. Suklaa lähtee tulemaan, kun saan postiosoitteesi selville. Eli tuota, mitenkäs tämä hoituisi parhaiten? Mulla ei taida olla sun sähköpostiosoitetta tallessa. Sattuuko sulla vielä olemaan meidän sähköpostiosoite? Jos on, niin laita pieni viesti tulemaan. Jos ei, niin jätä tänne viestiä, niin luon sitten uuden anonyymin osoitteen itselleni, jonka voin laittaa tänne blogiin. Kiitos!

1 kommentti:

  1. Jihuuu - oikein vesi herahti kielelle kun avasin blogisi...sisäinen kutkutus oli sellainen, että suklaatia - suklaatia :)

    Selasin kaikki vanhat osoitteeni ja enpä tietysti löytänyt teidän osoitetta :( mutta hätä ei ole tämän näköinen - laita mulle viestiä tonne gmailiin niin vaihdellaan sitten viestejä eli finhabeebas@gmail.com on kissa-asioiden posti, mutta lueskelen sitä päivittäin :)

    terkkuja kotiväelle!

    annamari ja Habeeba's ruipelot Toivo, Kerttu, Hilda ja Hugo (joka on oikein perso suklaalle - ei ole raukka ymmärtänyt ettei se tee hyvä kissalle...)

    VastaaPoista