sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Aurinkoa odotellessaAstiapyyhkeet.
Pienenpienessä lahjatavaraliikkeessä oli GreenGate -tuotteita alennuksessa! Oli tietysti pakko ostaa pari astiapyyhettä. Rakastan uusia, raikkaita, astiapyyhkeitä. Ongelma vain on, etten raaski ottaa niitä käyttöön tahrojen pelossa. Nyt on kuitenkin jo kolme uutta pyyhettä odottamassa. Yksi niistä on jo vuoden ajan säästelemäni pellavapyyhe, mutta taidan silti hypätä sen yli näihin keväisempiin heti, kun aurinko alkaa paistaa.

Narsissit.
Nyt alan minäkin kyllästyä talveen ja lumeen. Mietin hetken tulppaanien ja narsissien välillä, ja päädyin narsisseihin. En jostakin syystä pidä keltaisista tulppaaneista. Omituinen juttu, koska kaikki muut tulppaanivärit ovat mielestäni ihania. Kimppu oli sen verran suuri, että sain jaettua sen kahteen maljakkoon. Nyt kodissa leijailee ihana, mieto tuoksu... Ei pyyhkeet ja kukat kevään tuloa nopeutta, mutta voin ainakin ajatuksissani siirtyä jo auringonpaisteeseen.

Selkä.
Selkä alkoi keljuilla taas tosissaan. Meinasin lentää selälleni liukkaalla kadulla, ja sellaiset "tasapainonpalautusliikkeet" kuuluvat pahimpaan sarjaan. Melkein jo hätäännyin, mutta jospa se siitä taas rauhottuisi. Teen ainakin kaikkeni, vaikka taitaa olla parasta hetken aikaa olla yrittämättä liikaa ja vain napsittava särkylääkkeitä. Niitä tietysti vastustan viimeiseen asti. Ehkä se tässä olikin se suurin virhe. *marssii nyt lääkekaapille*

PS. Tässä linkki Greengaten kesäluetteloon.

1 kommentti:

  1. Oi kuinka sieviä astiapyyhkeitä!!! Jopas tekee mieli tehdä keittiösiivousta, kun on noin nättiä! Ja narsisseista tulee ihan pääsiäinen mieleen, ja kevät - jospa niitä tännekin pian tulee, nyt on tulppaaneita kovasti tarjolla.
    Tsemppiä selän kanssa, toivon että se lepo ja särkylääkkeet rentouttaa, ja siten auttaa... silloin tällöin Paracetamol on hyväksi, kuten kirjoitatkin. Sinulle hyviä paranemisia, kiitos aurinkoisista ja iloisista kuvista!
    Halauksin Nina

    VastaaPoista