maanantai 4. huhtikuuta 2016

Delicious dessert and a little thought of summerVielä yksi keltasävyinen pääsiäispostaus ja sitten antaa keltaisen olla... Mangorahka syntyi ihan kotitekoisesti surauttamalla kypsän mangon hedelmäliha ja ripaus sokeria sauvasekoittimella soseeksi, vatkaamalla purkki kermaa vaahdoksi ja lisäämällä siihen puolitoista purkkia maitorahkaa ja hiukan sokeria ja vaniljasokeria. Kaadoin mangososeen rahkan päälle ja sekoitin muutamall lusikan vedolla kevyesti. 

Sain jonkin aikaa sitten ystävältäni ihania "Downton Abbey" kristallimaljoja. Nyt niille oli käyttöä. Olen itse sen verran huono syömään jälkiruokia, että niitä ei tule usein tehtyä. Leipominen on enemmän mun juttu, mutta tätä jälkkäriä tulee varmaan tehtyä toistenkin, sen verran nopeasti sai näyttävät annokset. Paitsi, että nyt turvauduttiin Suomesta tuotuun laktoosittomaan maitorahkaan. Sitä ei täältä saa laktoosittomana, joten se hiukan estänee herkuttelua. Vaikka nyt kun tässä alkaa pikkuhiljaa ajatella aurinkoa, uikkareita ja rantaa, niin ehkä on hyvä pääsiäisherkkujen jälkeen palata siihen tavalliseen jälkiruoattomuuteen, heh!

----

This is my final Easter post this year and then I move on from the yellow tones... Mango quark was easy but tasty dessert. I made mango puree from one ripe mango and some sugar. Then I whipped 200ml cream, added to it 300g of quark (Dutch: verse kaas) and some sugar and vanilla sugar. I added the mango puree on the top and mixed a little.

I got cute "Downton Abbey" chrystal bowls from a dear friend some time ago. They were perfect for this dessert. I'm myself a non-dessert kind of person, and therefore, I hardly ever make any pudding like stuff. Baking is more my thing, but this dessert was better than I thought. Only problem is that they don't sell lactose free quark here at all. I was lucky to have my mother bring some from Finland this time. Thinking about sunshine, bikinis and beach though I better return to my non-dessert habit now that the Easter season is done, ha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti