lauantai 24. tammikuuta 2015

Keittiössä - In the kitchenTulppaanit ovat kyllä joka talvi aina yhtä ihania! Vuoden ensimmäinen kimppu oli sohvapöydällä ja tämä niitä seurannut värikkäämpi kimppu on ollut keittiössä. Helppoa napata mukaan ruokakaupasta ja iloa on kokonaiseksi viikoksi. Jos siis ainakin kerran tai kaksi muistaa vaihtaa veden ja leikata uudet imupinnat. 

Viime yönä satoi muutaman sentin verran lunta, joten nyt ollaan motissa aamupäivä. Täältä on turha lähteä liukastelemaan mihinkään ennen kuin lumi sulaa pois. Iltapäiväksi on luvattu vesisadetta, joten nyt on vain parasta nauttia, kun hetken verran näyttää tosi ihanan talviselta täälläkin. Vaikka asumme sellaisessa paikassa, että liikenteen melu ei ikinä häiritse, sitä on varmaan taustalla jonkin verran, koska nyt tuntuu ihan erikoisen hiljaiselta.

----

Tulips are beautiful during the winter season! This second bunch of the year has been in the kitchen. It's bit more colorful than the first one in the living room. The tulips last mostly for one entire week if one remembers to change the water and cut the stems couple of times.

It was snowing last night, and now everything looks beautiful and white! We never have any trouble from hearing much traffic, but I guess there is bit of a background noise always because today it is strangely silent for a Saturday morning... The weather forecast promises rain for this afternoon already, so things will be back to normal in couple of hours. When it comes to snow in Belgium, the rule is that you have to enjoy it when you can.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti