lauantai 17. tammikuuta 2015

Keeping up


Tänä vuonna meinasi käydä huonosti kalenterin kanssa. Sen ostaminen jäi taas kerran viime tinkaan ja sitten muutaman kaupan kierrettyäni, jouduin lopulta ostamaan ryppyisen version, koska se oli ainoa oikean kokoinen sellaisilla kuvilla, mitä ajattelin jaksavani vuoden ajan katsella. Sain tietysti hiukan alennusta, joten pieni resuisuus ei jäänyt harmittamaan. Kännykän kalenteri mulla on tietysti käytössä, jos jotakin muistutusta tarvitsen, mutta muuten tykkään, kun näen paperilla kokonaisen kuukauden kerralla. Tuo pieni seinäkalenteri tuskin ikinä päätyy seinälle, koska sen reunoille ja kuvasivulle voi raapustaa nopeasti juttuja muistiin. Kalenteri ei nimittäin katoa yhtä helposti kuin yksittäiset muistilaput. Se kulkee välillä kassissa mukana ja lojuu pöydällä kirjapinojen päällä aina siellä, missä milloinkin teen jotakin. Kuulostaa ehkä hiukan epäkäytännölliseltä, mutta mulle se on ollut toimiva ratkaisu jo useamman vuoden ajalta. 

Ai niin, se vielä, että Belgia on nyt ollut uutisissa, mutta ei täällä mitään hätää ole. Valvontaa on tehostettu joissakin paikoissa, joiden riski on tavallista korkeampi, mutta edes mitään rajoituksia ei ole annettu, että pitäisi olla jotenkin varuillaan. Kaikki toimii siis ihan normaalisti. 

----

This year I almost lost my chances to find a proper calendar. I know I left it to the last moment and most were sold already... Finally, after seeing empty racks in few shops I decided to go for one that was no longer in a perfect shape, but at least the pictures were such that I thought they'd make me happy throughout the year. I use the calendar in my mobile phone for things that I need reminders for, but other than that I need a paper calendar to see an entire month at the time. I always buy a small wall calendar, but actually never hang it anywhere. The reason is that I use its pages for quick notes and carry it around. It sounds bit unpractical, but I have seen in the past few years that it is just what I need. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti