perjantai 6. syyskuuta 2013

Vastustamaton (ja vähän muuta) - IrresistiblePikainen kirpparikierros alkuviikosta kannatti! Löysin kaksi vanhaa, sinivalkoista, Wedgwoodin bouillon-kulhoa. Me ei tietysti niin hienoja olla, että varsinaisia alkuruoka-astioita tarvittaisiin, mutta nämä ovat juuri täydelliset jogurtille ja myslille, tai vaikka hedelmäpaloille. Aamulla tulee heti ihan onnellinen olo, kun lusikoi aamupalaa tällaisesta kulhosta. Vaikka olen minä kyllä ollut ihan onnellinen tähän asti aamuisin ilman kulhojakin, mutta kauniit astiat kyllä piristävät silmää oli vuorokauden aika mikä tahansa. Ja parasta kaikessa - kulhot olivat seitsemänkymmentäviisi senttiä kappale!

Tämän vuoden luokanopettaja saa minulta kehuja jo ensimmäisellä viikolla. Eilen nimittäin oli suuri sininen hymytarra ensimmäisessä yllätyssanelussa, vaikkei kiitettävää tullutkaan. Se oli loistava aloitus lukuvuodelle! 

Ai niin, keskimmäisestä kuvasta huomaa, että on perjantai. Sen verran pölyä mustalla pöydällä, että ehkä olisi kannattanut pyyhkäistä ennen valokuvaamista... 

----

My quick charity shop visit was rewarded in the beginning of the week! I found two old blue-and-white Wedgwood bouillon bowls. We are not eating that fine that we would really need dishes for a complete set of courses, but these bowls are perfect for breakfast yoghurt and mysli. Or for cut fruit. I am so happy in the mornings to eat my breakfast from a cute china. Not that I wouldn't be happy without them, but, I think you agree with me that a woman can never have too many pretty dishes.   

The photo in the middle points clearly out that it is Friday. I probably should have taken a second to wipe the dust before photographing... 

2 kommenttia:

  1. aivan ihastuttava liemikulho! Ja hienoa että on kannústava opattaja - se merkitsee tosi paljon! Kaikkea kiva viikonloppuun :)
    Nina

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mukavaa viikonloppua sulle myös!

    VastaaPoista