perjantai 5. lokakuuta 2012

Perjantai-ilta

Lapsenvahtien suhteen meillä on aika hyvä tilanne siitä huolimatta, että isovanhemmat ovatkin kaikki liian kaukana. Opiskelijoista yleensä aina löytyy muutama, joita voi silloin tällöin pyytää vahtimaan. Se on kiva päästä joskus hetkeksi kahdestaan jonnekin.

Muutaman viikon ajan miehen syntymäpäivälahjaksi ystäviltä saama Bongo on odotellut sopivaa käyttömahdollisuutta. Bongo on sellainen lahjakortti, jossa on valmiiksi valittu idea. Tämä on "Brasserie-Bongo." Se sisältää kahden ruokalajin illallisen kahdelle. Rasiassa olevasta kirjasesta voi valita mieleisen ravintolan, jossa sen haluaa käyttää. Idea on hauska siitä, että kirjasessa on kuvat mukana, joten voi valita hiukan silläkin silmällä, minkä tyylisestä paikasta saattaisi tykätä eniten. Eli lahjakortista on moninkertainen ilo, kun ensin saa selailla kirjaa ja sitten käyttää kupongin. Olemme joskus itsekin ostaneet Bongoja lahjaksi. Niitä on monenlaisia, aktiviteeteista viikonloppulomiin, joten erilaisiin tilanteisiin sopivia lahjoja löytää helposti. Ja kaikissa on niin monta vaihtoehtoa, että jokainen löytää taatusti jotakin mieluista. 

Nyt täytyy vielä mennä leipomaan lapsenvahdille vielä jotakin herkkua...

---

My husband got a Bongo on his birthday from the friends. It is a gift voucher for a specific purpose. This one is "brasserie" which means that it includes two-course dinner for two in one of the restaurants listed in the booklet. It is a double joy to first read through the booklet and then enjoy the meal. Now I got to go and bake something for the babysitter...

1 kommentti:

  1. Onpa hieno lahja-konsepti! Viettäkää tosi mukava ilta, viikonlopputerkuin Nina

    VastaaPoista