tiistai 11. syyskuuta 2012

Alkusyksyn ruokaa


Eilen paistoin vihanneksia uunissa. Hyvää tuli, pastan ja parmesaanin kanssa oikein herkullista iltaruoaksi. Laitan pitkästä aikaa tänne ohjeen.

Vihannespaistos

kesäkurpitsa
keltainen paprika
minitomaatteja
punasipuli
3-4 valkosipulin kynttä
muutama oksa timjamia
suolaa ja pippuria
hyvää oliiviöljyä, mielellään maustettua (minulla oli tomaattioliiviöljyä)

Paloittele vihannekset suurin piirtein saman kokoisiksi paloiksi. Voitele vuoka oliiviöljyllä, laita vihannekset vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada vielä päälle oliiviöljyä ja sekoita vihanneksia hiukan. Laita timjamin oksat vihannesten päälle. Paista 200 asteessa, kunnes vihannekset ovat hieman ruskistuneet ja kypsyneet. Tarjoile pastan ja parmesaanilastujen kanssa. 

Viime päivinä on kiirettä riittänyt ja nyt on parasta laittaa taas menoksi... 

PS. Teille, jotka seuraatte tätä blogia mun työjuttuihin liittyen, numero on tällä hetkellä hiukan yli neljäkymmentä. Niin kuin muistatte viidestäkymmenestä oli puhe, joten lähellä ollaan, eikö? Ja vielä on viikko aikaa. 

---

I made a delicious dinner last night. Pieces of courgette, yellow pepper, mini-tomatoes and red onion seasoned with salt, black pepper, garlic, thyme and splashes of flavoured good quality olive oil baked in 200 decrees. (A complete recipe in one sentence! I think I just made it to the Guiness Book of Records.) We loved the veggies with pasta and slices of parmesan cheese. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti