maanantai 3. syyskuuta 2012

40

Mies täytti viikonloppuna 40, joten hiukanhan syntymäpäivää piti juhlistaa, vaikka päivänsankarin kanssa oltiin jo matkakin tehty. Sukulaisia tuli viikonlopuksi käymään. Kerrankin aloin järjestää juhlia jo ajoissa, itseasiassa jo huhtikuussa. Käytin oikein toista sähköpostiosoitettakin, että sain miehen vanhempien ja veljen kanssa aikatauluja järjestettyä. Oikein suunnitelmallista siis. Kaikki meni hyvin kunnes kävimme itse yksissä yllätyksenä järjestetyissä juhlissa ja mies totesi kotiintultuaan, että ei inhoisi mitään muuta syntymäpäivänään niin paljon kuin yllätysjuhlia. Ajattelin tietysti, että ei kai siltä sitten voi vieraiden tuloa salata ja kerroin, mitä oli suunniteltu. Kun mies kuuli, että oli kyse sukulaisista, hän sanoi, ettei sellainen yllätys olisi haitannut. Tyttöä harmitti ihan kamalasti yllätyksen pilalle meno. Saatiin kuitenkin yllätysmomenttia aikaan, kun hyvä ystäväpariskunta saapui illalla paikalle. Siinä pidimme salaisuuden, koska tiesimme heidän olevan yhtä hyvä yllätys kuin perheenkin tulo olisi ollut. :) Sukulaisten kanssa sitten syötiin osa kakuista jo iltapäivällä, ettei sankari aavistaisi yllätystä olevan tulossa. Varsinaista synttärikakkua piiloteltiinkin sitten  ympäri taloa, jotta se voitaisiin syödä vasta illalla kun ystäväperhekin ehtii paikalle. Sankari oli tyytyväinen juhliinsa. Varsinkin paperiseen yllätysrasiaan, minkä tyttö antoi jo ennen aamukahvia. Siellä oli 40-vuotiaan aamujumppaohjelma. Lappu toisensa perään erilaisia voimisteluliikkeitä, mitä kaikkia piti tehdä tietysti 40 kertaa. Mitenkäs muuten. Eihän sitä neljänkympin jälkeen enää muuten kunnossa pysy.  

---

My husband turned 40 this weekend. His family was around and some friends, too. The funniest present was a little paper box that our daughter prepared for him. There were a dozen of little paper slips inside, each picturing a gym exercise (each x40 of course). How else would you stay fit at that age?

1 kommentti:

  1. Paljon onnea meiltä kaikilta!
    Kiva että juhliin säilyi kuitenkin pieni yllätysmomentti tuttavapariskunnan muodossa. Ja kuinka herttainen - ja kuntoa kasvattava - lahja tyttäreltä :-)

    VastaaPoista