sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Metsässä

Sunnuntai-iltapäivä kului metsässä. Kuljimme ympäriinsä miettimättä reittiä sen paremmin. Osa alueesta oli luonnonsuojelualuetta, mutta muualta, missä ei merkkejä ollut keräilimme maasta syksyisiä aarteita. Pienet kävyt oksissaan on luultavasti lehtikuusesta. Vihreät piikkipallot ovat kastanjoita. Niissä on aika ärhäkät piikit, joten aika hellin käsin niitä saa keräillä. Kun vihreä kuori kuivuu hiukan, kastanja poksahtaa näkyville. Niitä putoili puusta, kun kuljimme alamäkeä. Piikkipallot näyttivät aika hauskalta vieriessään alas. Viikonlopun herkua en mitenkään suunnitellut sopimaan metsäisiin väreihin, mutta valokuvatessa ajattelin, että käyhän se mukaan... ;) Resepti löytyy täältä

Metsässä tuli mieleen, että pitäisi varmasti ostaa kumisaappaat. Itseasiassa minulla ei ole ollut kumisaappaita sen jälkeen, kun muutin pois Suomesta. Taitaisi olla jo aika löytää vaihteeksi sellaiset. Sitten ei tarvitsisi syksyn sateista välittää. Nyt ne taitaa olla niin muodikkaitakin, että on tosi hienoja tarjolla. Aika mukava filmi saapasmainokseksi.


---

We spent an afternoon in the forrest. As we walked we also found little fall time treasures. The chestnuts really have sharp spikes... Oh, I did not plan the cake to match our findings! ;-) In the forrest I was thinking about buying rubber boots. I have not had any rubber boots since I left Finland many years ago. I think it would be time to get some. Then there was no reason even on a rainly day to stay away from the forrest. The film clip is a cute Hunter boots advertisement.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti