tiistai 5. marraskuuta 2013

Harmaita sävyjä - Gray tones
Tänään on ihan harmaata sekä sisällä, että ulkona. Lopulta olisi päätettävä, miten kaikki valmiit taulut kannattaisi ripustaa... Tuli mieleen, että photoshophan saattaisi auttaa hiukan sijoitteluongelmassa. Ehkä teen niin kuin piirsin. Ikkunoiden väliin alle tulisi siis se paspisvalokuvataulu ja sen päälle kultakehyksinen ovaalin muotoinen peili. Mustan hyllyn päälle tulisi se kangaspohjainen nuppineulaviritelmätaulu seinään ja sen eteen perhepotretti, mutta sitä ei tarvitse kiinnittää, koska sen kehykset ovat niin leveät, että se pysyy tukevasti pystyssa muutenkin ja ehkä sitten antaisi hiukan syvyysvaikutelmaakin... Sitten pitäisi vielä rohkaistua lyömään naulat seinään. Se on syy miksi ripusteluun kuluu helposti muutamakin vuosi. Minusta tuntuu, että aina kun saan jonkun paikalleen, keksin jotakin muuta ja harmittelen mokomaa naulaa. Ehkä nyt photoshopin avulla kaikki on toisin? 

---

Today it looks totally gray both inside and outside the house. Finally it is time to decide how the pictures should be hanged to the wall. I figured that some Photoshop-ing might be helpful. Perhaps I do it like I drew it? Between the windows: oval shaped mirror and below the passe-partout frame I showed you last week. Above the shelf: the big black frame with the pinned photo, and on the top of the shelf: the little family portrait as it always was there. It has a wide frame so it stands solidly anyway and perhaps it also helps to maintain a feeling of depth... Now I need to get my courage together to use the hammer and nails. Perhaps it works this time without regrets, thanks to the Photoshop? 

3 kommenttia:

 1. Teillä on ihan uuden näköistä. Ihanaa sisustamista. tv. äiti

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista! Hyvä idea tällä tavalla suunnitella minne laittaisi taulut - taidan itsekin tehdä saman - meillä maalauksen jälkeen ei ole laitettu taulua - suunnittelilla olisi suurentaa muutama valokuva seinälle - näinhän sitä voisi katsella, minne ne sopisivat. Rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Äiti, ei taida olla mitään uutta, mutta kunhan vaan roudataan huonekaluja edestakaisin... ;-)

  Nina, joo, tuo metodi auttoi tosi paljon hahmottamaan, miltä lopputulos näyttäisi. Monen taulun kannattelu seinää vasten yhtä aikaa ei ole kauhean hauskaa, sitten kun katsoja alkaa sanoa ohjeita, siirrä viisi senttiä vasempaan, ei kun oikeaan, hiukan ylöspäin, no, ei niin paljon, vähän alas... ;-D

  VastaaPoista