perjantai 22. marraskuuta 2013

Talvea? - Winter time?
Muutama viikko sitten turkoosi sai kyytiä ja nyt on olohuoneella talvisempi ilme. Muutaman tyynynpäällisen vaihto ja tavaroiden järjestely pöydällä riitti muutokseen... Löysin kaapin perukoilta vanhan Pentikin samettisen tyynynpäällisen. Tuli mieleen, että kovin paljon Pentikin tyyli ei tunnu vuosien aikana muuttuvan. ;-) Muuten sitten viime vuotiset, ruskeat villakangastyynyt. Oksa maljakkoon ja paljon kynttilöitä tarjottimelle. Siinä se winter look sitten onkin! Ai niin, vaihdoin taulun myös, se kun sopii syksyisempään tunnelmaan niin hyvin. Se on ollut muutaman vuoden kellarissa odottelemassa ja nyt sille tuli taas tilausta.

On muuten ihanaa, että on perjantai-ilta! Takana on monin tavoin hyvä (ja työntäyteinen) viikko, mutta harmaita hiuksia tuli varmasti ainakin kymmenen lisää. Perjantai-iltapäivän iloksi huomasin tänään, että lopputuloksesta (tai siis taas tästä välivaiheesta, mikä nyt on työn alla) tulee kuin tuleekin ihan kunnollinen. Siihen kohtaan olikin sitten hyvä lopettaa, pinota muistilappuset järjestykseen, tulostaa puolivalmis teksti paperille ja ottaa muutama valokuva, kun vielä oli pieni hetki edes sitä talvisen harmaata valoa jäljellä.     

Rentoa perjantai-iltaa! 

----

Few weeks ago I changed cushion covers in the living room. Bit more wintery look now with minimal effort... I had everything that was needed in my linen cupboard from the last years, so this was really an easy fix. Then I just added a branch with red berries and lots of candles on a tray... Oh yes, I did change the picture on the wall, but that was also just a matter of looking through the basement downstairs. I have had this painting for few years in the storage waiting for inspiration...

I am so glad it's Friday evening! This week was just fine in many ways, but I think I got some more gray hair though. Finally in the end of the day, I noticed that the end result of the project I am currently working on will actually turn out quite well. That was a good moment to gather all the notes into an organized pile, print out the half ready text for developing and editing it further, and then take few photos before the day light faded.

Enjoy the Friday night!     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti