sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Saappaat - Boots


Puoliksi tärähtäneitä kuvia näin sadepäivän iloksi... Oli taas sellainen viikko, ettei blogia ehtinyt paljon edes ajatella. Normaalit työkuviot, hallituksen palaverit sun muut, ja lopuksi vielä yhden väittäriluvun korjausta. Se oli sitten sellainen juttu, että kahteen sivuun upposi kaksi päivää. Kirjoitin siitä alustavaa versiota kesäkuussa ja nyt huomasin, että yhdessä kappaleessa olin tulkinnut lähdettä väärin. Siinä tuli sitten uudelleen kirjoitettavaa, mutta onneksi huomasin sen itse. Ja varsinkin jo tässä vaiheessa. (En edes halua kuvitella, miten se virhe olisi kostautunut myöhemmin.)   

Eilen hain isänpäivälahjan miehelleni, ja ajattelin samalla, että kokeilenpas vielä muutamat saappaat, jos sattuisin lopultakin löytämään sopivat. (Siihen mennessä sovitussaldo oli varmasti viidenkymmenen kenkäparin luokkaa vähintäänkin.) Taas sama ongelma joka paikassa, että varteen mahtuisi säären lisäksi kokonainen tai puolikas toinenkin. Muistin, että Zarassa on myös kenkiä. Aikuisten osastolla ei ollut, mitään sopivaa, joten katsoin vielä lastenosastonkin kengät, koska joskus koot riittävät aikuisellekin. Bongasin nämä nahkaiset+mokkaset puolipitkät saappaat. Ja kävelin tyytyväisenä kassalle. Varsi ei ole ihan istuva, mutta se lienee tarkoituskin, koska mokka varmaankin hieman pehmenee käytössä ja alkaa toivottavasti laskeutua hiukan "ryttyyn." Myyjä ehdotti, että säärystimet sopisivat hienosti. Luulen, että seuraavalla kerralla aloitan etsimisen heti suoraan Zaran lastenosastolta... Nämä ovat ihan täyttä nahkaa (paitsi sisällä joku pieni osa on tekstiiliä), mutta laatu ei tietysti ihan vastaa kunnon kenkäkaupan laatua. Mutta en valita, koska hinta oli vain kolmannes siitä, mitä tikkujalkainen joutuisi kenkäkaupassa pulittamaan... 

Muistin kuitenkin ostaa sen isänpäivälahjankin. Iltapäivällä juhlitaan, kunhan mies palaa naapurikaupungista saarnareissulta ja tyttö kotiutuu yökylästä. Omalle isällenikin paketti ja kortti ehtivät ajoissa perille. On niin kiitollinen mieli omasta isästä ja turvallisesta lapsuuskodista, ja samalla myös miehestä, joka suoriutuu omasta isyydestään myös ihan huippuarvosanoin. Joskus kuuntelen vaivihkaa tytön ja miehen juttuja. Oletteko huomanneet, että iskälle kerrotaan ihan eri asiat ja ihan eri tavallakin kuin äidille? 

Seuraavaksi hiukan kaupunkikuvia, toivottavasti ihan pian...

---

A brief version in English: 
I had quite a week. Not much blogging due to the work, board meetings and studies. I found a mistake in my paper, so it took me few days to fix it. I am glad however, that I found it myself and already now. "Somebody else" or "later" would have been worse options. In comparison to those, two days work was probably easy-peasy. 

I finally found boots. How I wish every year that I had thicker legs! I know, I sound pathetic. But if you had to try on at least 50 pairs of boots with no success and then end up looking for some in the children department, you would sympathize with me. 
  
More next time. I'll have some nice pics from yesterday evening in the city...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti