lauantai 25. toukokuuta 2013

Liitutauluteksti ja talvisaappaat

Sen verran kummallinen tämä kevät on säiden suhteen, että tulostin internetistä valokuvakehykseen liitutaulutekstin. Olin jo ehtinyt pakata talvisaappaat kellariin odottamaan syksyä, mutta jouduin hakemaan ne takaisin. Saappaat ja kevyt toppatakki eivät ole olleet yhtään liian kuumia tällä viikolla. 

---

This spring has been so strange weather-wise that I printed a chalk board text from somewhere in the internet. I had already brought the winter boots to the basement, but I had to get them up again. This week winter boots and a jacket were not too warm at all... 

3 kommenttia:

 1. No nyt on aikoihin eletty, kun täällä eletään ihan kunnon kesää jo tässä vaiheessa ja siellä palataan talvivaatteisiin... Kerrankin näinkin päin :) Me on nautittu auringosta ja kaivettu esiin kesävaatteet. Eiköhän se lämpö teillekin taas palaa, ilman sitä toppatakkiakin ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo liitutaulu-printti - ihana kontrasti kun on heiman vinossa ja kultaisen vintage-raamit - I like :) Jopas on kummallinen kevät - kesän alku ,,,

  VastaaPoista
 3. Mii, älä muuta sano... Tänään yksittäinen lämmin päivä, mutta muuten menee kuulema ensi viikkoon, että lämpenee oikeasti. Kiva, että te olette saaneet nauttia lämmöstä. Taidatte sen ansaita pitkän talven jälkeen... ;-)

  Nina, kiitos! Pinterestin kautta löytää vaikka mitä. Sopiva välietappi siinä ennenkuin saan jonkinlaisen valokuvan siihen tulostettua. Sulla oli ihania luontokuvia blogissasi!!!

  VastaaPoista