sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Happy Mothers' Day!

Hyvää äitienpäivää kaikille meille sankareille! Aamupala oli upea, lahjat, kortit ja kukat olivat valmiina pöydässä odottamassa... Kirkossakin jakoivat ruusuja. Olin poikkeuksellisesti itse saarnavuorossa. En tiedä olivatko tarkoituksella pyytäneet naispuhujaa nimenomaan äitienpäiväksi. Se on sellainen ihanan sydämellinen, afrikkalaisvoittoinen seurakunta yhdessä lähikaupungissa. Täytynee joskus laittaa teille sieltä joku filmin pätkä, sellaista ylistysmusiikkia ja tanssimista ei näe ihan joka paikassa. 

On se vaan aina yhtä mukava juhlistaa äitienpäivää. Silloin varsinkin tuntuu elämä aina ihan superrikkaalta. Nyt odottelen, että oma äitini ehtii illaksi kotiin, jotta voidaan vielä soittaa onnittelupuhelu. Kumman kiireisiä nuo nykyajan vanhemmat. Se oli tietysti vaan vitsi. Onnea Äiti, sä oot ihan paras!

---

Happy Mothers' Day to us all! I feel absolutely rich today! Now I am still waiting for my mother to go home so that I could give her a call to congratulate her. She's the best!       

1 kommentti:

  1. Tänään on kyllä ollut kiireinen päivä, mutta kiva sellainen. Kiitos kivasta lahjasta ja onnitteluista. Olette te vaan niin ihania. äiti

    VastaaPoista