tiistai 14. toukokuuta 2013

Kukkivat puutTällä viikolla on niin paljon sadetta ja viileää säätä luvassa, että on vielä hieman nautittava viikonlopun näkymistä... Jos minulla olisi puutarha, siellä kasvaisi syreenipensas ja magnoliapuu. Molemmilla tosin kukkimisaika on keski-Euroopassa kovin lyhyt, mutta siitä huolimatta niistä kumpaakaan ei keväisin voita mikään muu. 

Tämä on viimeinen kokonainen kouluviikko. Ensi viikolla alkavat lopputentit... Kiirettä pitää, mutta niinhän se on joka vuosi tähän aikaan. Pino tarkistettavaa odottaa vieressä ja muutama luentokin pitäisi vielä kirjoittaa. Pääsiäisloman jälkeen olen ehtinyt käyttää omiin opiskeluihini ruhtinaalliset kaksi päivää... Onneksi olin suunnitellut vain saavani yhden tenttikirjapaketin purkkiin toukokuun aikana. Eilen sain sen valmiiksi, joten se oli sitten siinä. Kymmenen opintopistettä. Jeps, ei paljon, mutta on sekin pieni askel eteenpäin.

---

The weather forecast promises so much rain and cold weather for this week, that I still need to take some time to admire the flowers I saw last weekend... If I had a garden, I'd definitely plant a magnolia tree and a lilac bush. Neither of them blooms long, but when they do, they look so beautiful!

This is the last full week of school. The final exams begin next week. We are all quite in a hurry, but that's pretty normal for this time of the year. After the Easter break I have been able to spend two days for my own studies... I was able to finish one reading package, but I am so glad, I had not planned to get more done... It would have stressed me out totally.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti