perjantai 14. joulukuuta 2012

Vesisadetta?!?

Viikonloppu alkoi vesisateen merkeissä. Luulisi tähän aikaan vuodesta tulevan mieluummin lunta... Parasta kai vaan sytytellä kynttilät ja vältellä näkemästä villakoiria nurkissa. Vuoden viimeinen kouluviikko on takana. Opiskelijat lähtivät kuka minnekin lomilleen joulunviettoon. Meillä ei vielä lomasta kuitenkaan virallisesti puhuta. Siitä pitävät huolen pino korjattavia kirjoitelmia, uuden lukukauden valmistelu ja omat opiskelujutut. Joka tapauksessa nyt on taas yksi pätkä purkissa ja joulun jälkeen palaillaan totuttuihin työkuvioihin uusin voimin. Syyslukukausi pudottaa joka vuosi energiatason suhteellisen alhaiseksi. 

Nyt on parasta palata vielä hetkeksi kirjaraportin pariin ja sitten niitä kynttilöitä sytyttelemään... 

---

This weekend seems to begin with plenty of rain. One would rather count on bit of snow at this time of the year... Today was the last day of lectures this calendar year. We have quite a bit to do before the holidays in the end of the next week. A nice pile of essays, new lectures for the next semester and my studies, too. Anyway, after the break we'll all return to the business as usual with a new strength. Quite sincerely, the fall semester almost kills me every year. There is no proper break since the beginning of September before Christmas.

3 kommenttia:

 1. "On hanget korkeat nietokset vaan joulu, joulu on meillä." Onneksi pakkanen helpotti, mutta lunta olisi vaikka teillekin antaa. :)
  äiti

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja tunnelmia sulla täällä taas:). Tosiaan ulkona on täällä nyt pakkaset hellittäneet, mutta lunta riittää ja sataa parasta aikaa. vuosi sitten joulukuussa kukkamaan ruusussa oli vielä ulkona kukka ja nurmikko oli vihreä. Nyt peittää paksu lumikerros. Terveisiä sinne ja nauttikaa jouluvalmisteluista!T: Sarita

  VastaaPoista
 3. Kyllä hiukan käy kateeksi,kun uutisissa näkee lumikuvia sieltä... Mies sanoi eilen, että on vain 10% mahdollisuus valkoiseen jouluun. Mitä lie weather channelia katsonut, kun niin tarkalleen tiesi...

  VastaaPoista