sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Arvonnan voittaja on...Onnetar arpoi nimilapuista Suvin! Onnea! Laitathan mulle sähköpostissa sun postiosoitteen, niin saan paketin lähtemään?
---
Perjantai-iltana täällä alkoi sataa lunta! Ihan uskomatonta, mutta totta. Lumikelloja ja muutama krookuskin on tosin jo nähty, mutta mitäs se, helmikuussahan tässä vasta ollaan. Kävimme ulkoilemassa läheisessä puistossa. Lopulta löytyi sopiva liukumäkikin. Sitä jouduttiin hiukan etsimään, koska lumikerros oli niin ohut, että ruoho paistoi lumen läpi. Näkyi siinä vihreälläkin joku laskevan jyrkkää rinnettä alas. Luisti se pulkka niinkin, vaikka kyllä itse me mieluummin lumessa lasketaan. Varsinkin kun se likavesijäätikkökin tuli jo koettua. Ei enempää epämääräisiä talvikokemuksia näillä pakkasilla, kiitos.

Ajattelin eilen, että nyt voisi viettää joulua uudestaan, kun on enemmän talvista kuin joulukuussa. Harmi, ettei se ole sellainen juhla, mitä voisi sään mukaan siirrellä. Juhlittaisiin aina sitten, kun siltä näyttää. Riisipuuroa kuitenkin keitin iltapalaksi. Joululta on vielä purkillinen kanelisokeria käyttämättä... Luulen, että kun lumi pian sulaa, olen kaksinkertaisen valmis kevään tuloon.

1 kommentti: