maanantai 19. syyskuuta 2011

SivupöytäLupasin eilen näyttää kuvan sivupöydästä. Se on nyt toistaiseksi alkuperäisessä värissään ja sopii hyvin vanhan kaapin viereen. Vanha kaappi uhkaa kuitenkin siirtyä muuton tullessa kellariin askartelu- ja ompelutarvikkeita varten, joten pöytään on tulossa uusi maalipinta. Mustaa maalia kaavailin, mutta nyt on ensin katsottava, mihin seinämaaleihin omistaja päätyy, ja mentävä sitten niiden mukaan. Eli juuri nyt on turha alkaa maalata pöytää uuteen uskoon, koska väri-idea saattaa vaatia vielä hiukan muuntelua. Uudessa asunnossa pöytä tulee sopimaan moneen paikkaan. Sen voisi laittaa olohuoneeseen seinän viereen, sohvan taakse, muuten vain poikittain tai makuuhuoneeseen pieneksi työpisteeksi tai toimistoon... Se on suunnilleen 110x40cm, joten kooltaankin aika monikäyttöinen.

Kirjotuista ruusuista tuli ruskean pellavakankaan kanssa pieni setti. Ne ovat lähdössä postiin äidille syntymäpäivälahjaksi. Onnea, äiti!

Auts, kassin ei pitänyt tulla kuvaan! Pöydällä on tarjottimelle kasattuna työhön liittyviä kirjoja, joten kassi on näköjään päätynyt loogisesti niiden lähistölle... Minulla ei ole tässä nykyisessä asunnossa muuta työtilaa kuin olohuoneessa oleva ruokailupöytä, joka on luonnollisesti usein normaalissa käytössään, joten jouduin keksimään jonkinlaisen helposti siirrettävän ratkaisun pöydällä lojuville kirjoille.

Mukavaa maanantaiaamua!

1 kommentti:

  1. Ihania olet taas tehnyt. Kiitos ihan hirveästi. Kiva odottaa postia. äiti

    VastaaPoista