lauantai 24. syyskuuta 2011

Puiston halkiMuutama hailea kännykkäkuva lauantain aloitukseksi.

Silloin, kun ehdin hakea tytön koulusta kävellen, kuljen puiston kautta. Suurin osa puistoa on puita ja nurmikkoa. Ruusupuisto, josta olen kuvia näyttänyt, jää näistä kuvista vasemmalle. Se ei ole ohikulkumatkalla, koska sen läpi ei voi oikaista. Kuljen yleensä tästä puukujan halki puiston "päätietä" pitkin. Tykkään puistoista ihan kamalasti. Itseasiassa tykkään niistä enemmän kuin luonnollisista metsistä.

Eilen kiirehdin työjuttujen kanssa ja hölkkäsin/kävelin koululle. Lapsilla oli ollut urheilupäivä, jonne oli menty yhdessä pyörillä, joten pitihän se pyörä sitten ajaa kotiinkin päin. Sain hyvää liikuntaa mennen tullen, vaikka oli kyllä omituista mennä koulunportille lenkkivaatteissa. Joku heti kommentoi asuvalintaani. ;-) Täällä ei kukaan kulje lenkkivaatteissa muuten kuin silloin, kun lenkkeilee ihan tosissaan. Tosissaan tarkoittaa, että pyöräilee, juoksee tai on matkalla johonkin hikitreeneihin. Maassa maan tavalla. Täällä ei muutenkaan olla kovin käytännöllisen pukeutumisen ammattilaisia. Mieluummin keskitytään tyyliin, kuin esim. siihen, ettei paleltaisi, kuraantuisi tai jotakin muuta.

Vieraita on tulossa, joten nyt täytyy ryhtyä siivoamaan. Onneksi pesin jo eilen illalla kaikki ikkunat ulkopuolelta. Pesin ne vasta elokuussa viimeksi, joten ne eivät olleet sisältä yhtään likaiset. Ulkoa kyllä senkin edestä. Ette usko, mitkä pölykerrostumat täällä kuorruttaa ikkunoita, kun ensin on pari aurinkoista päivää ja sitten tulee sadetta ja pöly muuttuu miljooniksi läikiksi lasin pintaan. Max. kahdessa viikossa pesun jälkeen kaikki on jälleen likaisena.

Hauskaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti