maanantai 27. kesäkuuta 2011

Täydestä tyhjäksi ja sitä sun tätä

Kaupasta tuotiin keskiviikkona 1,2kg pieniä tomaatteja, eilen kulho oli jo ihan tyhjä. Vitamiineja ei ainakaan puutu. Tomaatissa on kaikenlaista hyvää. Joskus luin jostakin, että jos syö yhden normaalikokoisen tomaatin päivässä, pysyy terveenä. Kuten välimeren ympäristön asukkaat. Harmi tosin, ettei tomaatteja syömällä pääse välimerelle. Muutamat muutkin sen alueen ruoat tekisivät hyvää, ja maistuisivatkin kernaasti...

Ja sitten sitä sun tätä:

* Mysteerisuunnitelma alkaa valmistua. Se on kyllä ehkä hiukan väärä sanamuoto. Joka tapauksessa luulen, että syksymmällä voin paljastaa, mikä se on. Turha kuitenkaan jännittää kovin paljon mukana, koska ei se mitään niin erityistä ole. Olen iloinen, että nyt olen tässä pisteessä.

* Olin jo ostanut kankaatkin kehittääkseni kirpputorilta löytyneistä ristipistotöistä jotakin. Ne eivät kuitenkaan olleet sellaiset, että inspiraatio näpertää olisi kantanut... Uutta ideaa odottaessa kului aika tovi, mutta nyt siintää lopputulos silmissä. Toivon, että ehdin loman aikana kangaskaupan kautta ompelukoneen ääreen. Tänään pesin molemmat LeChat- villapesuaineella. Se on sitten hyvän tuoksuista saippuaa.

* Muutaman päivän on ollut aikamoinen helle. Varjossakin yli kolmekymmentä astetta. Aurinkovoiteet ovat käytössä sekä kasvoille, että myös muuten. Kokeilen parhaillani ROC-merkkistä 50-kertoimista aurinkovoidetta kasvoille. Se tuntuu koostumukseltaan paremmalta kuin viime vuonna ostamani Vichy:n vastaava voide, joka lupauksista huolimatta jätti kuin jättikin iholle "rasvakalvon." ROC imeytyy nopeasti ja kostuttaa sopivasti. Sitä voi purkin kyljestä luettujen ohjeiden mukaan käyttää kosteusvoiteena meikin alla. Se on kätevämpää, kuin joutua lotraamaan monenlaista voidetta aamuisin. Ja jos vielä vanhenemisen merkit, pigmenttimuutokset ja kaikki muu mitä purkin kylki lupaa, pitää edes puoliksi paikkansa niin olen tyytyväinen.

* Lomaa jo kovasti odotellaan. Taas tänä vuonna energia tuntuu loppuvan juuri siihen kuin työpäivätkin ennen kesälomaa. Tämä viikko vielä ja sitten menoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti