keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Varjoakin nopeampi


Katsastimme viime lauantaina sarjakuvamuseon. Rakennus oli todella upea, näyttely sen sijaan innosti meitä vähemmän. Tunnistimme hahmoista ainoastaan Tintin ja Lucky Luken. Kaikki muu esillä olevasta näyttelymateriaalista oli meille täysin vierasta. Ei se tietenkään varsinaisesti yllättänyt, kun emme kumpikaan ole ikinä olleet sarjakuvafriikkejä.

Lucky Luke jäi mietityttämään. Muistin nimittäin tuosta saluunalavastuksesta hänen ampuvan omaa varjoansakin nopeammin. Aika refleksit, vaikka onkin kyse vain sarjakuvasankarista! Itselläni tuntuu vauhti hiukan hidastuvan, vaikka oikea syksy on vasta alkanut. Muisti välillä pätkii (hyvällä tavalla kuitenkin - ainakin oman arvioni mukaan :-)), puhumattakaan siitä, että olisin varjoani nopeampi. Paremminkin luulen, että varjoni ehtii vaikka minne sillä aikaa, kun minä vielä seison paikallani edes tajuamatta liikahtaa. Ei kai se muuten niin vakavaa ole, mutta tietyn geeniperimän helposti olettaisi antavan edes hiukan vauhtia minuunkin. Mutta kuka tietää, jos jollakin keinolla alkaisi leikata niinkin nokkelasti, että yllättäisin varjonikin? Tai saisin vaikka edes n. 50% äitini tehoista.

Nyt muistui mieleen, että äiti on muuten kertonut syövänsä B-vitamiineja! Taisinpa lopultakin löytää kultakaivokselle. (Kunhan ne Daltonin veljekset eivät vain ehtisi sinne ensin...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti