lauantai 10. syyskuuta 2016

Salmon soup

Ihan perusruokaa, mutta aina yhtä hyvää! Vihanneksina käytin perunaa, porkkanaa, varsiselleriä, parsakaalia ja kevätsipulia. Liemeksi kasvisliemi ja sitten vain lohifile paloiteltuna ja reilusti tilliä. Sattui vielä olemaan saksalaista ruisleipää, mikä oli ihan suomalaisen makuista. Sieltä löytää välillä juuri sopivan happamaksi hapatettua leipää. Sellaisen löytyminen on vaan aina hiukan tuuripeliä, kun päältä päin ei näe hapatuksen voimakkuutta. Taisi olla perinteisin suomalaisin ateria, mitä on tullut tehtyä pitkään aikaan.

----

This was one of the easy dinner this week. It's easy, but always good! For vegetables I used potatoes, carrots, cellery, broccoli and spring onions. I cooked them all in vegetable bouillion. (I added first those vegetables that need longer time and towards the end the faster ones.) In the end I added salmon filet cut in junks and bunch of dill. We even had some rye bread we bought list time in Germany. I think that was a closest thing to a traditional Finnish meal that I have made for quite awhile.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti