torstai 7. tammikuuta 2016

Dancing in the rain


Sillä aikaa kun pohjoisessa pakastaa, täällä tulee vettä... Ei sentään taivaan täydeltä, mutta ihan kiitettävästi kuitenkin. Tykkään kyllä huomattavasti enemmän auringon paisteesta, mutta sadepäivissä on se hyvä puoli, että maisema näyttää ihanan utuiselta. Harvoin muutenkaan kovin synkältä sateisenakan hetkenä, koska hallitsevana värinä on kuitenkin aina vihreä eri sävyissään...  Ei siis syytä ankeuteen, mutta tarpeeksi syitä keittää kupillinen teetä, ja sen jälkeen toinen, kolmas ja neljäskin. 

Sen verran vauhdilla alkoi arki, että joululoma alkaa jo olla pelkkä muisto, mutta tässä vielä filmivinkki vapaailtaa/viikonloppua ajatellen. Jos toisen maailman sodan teemat yhtään kiinnostavat, niin Woman in Gold on ehdottomasti katsomisen arvoinen elokuva.

----

The weather in the Northern part of Europe seems to be rather chilly at the moment, but we keep having rain... Not too heavy, but enough to keep everything moist. I admit that I prefer sunny weather. There's however one big plus point to gray days. Namely this one: everything is covered in a grayish fog which makes the landscape look as mysterious as in children's story book! And we do always have it rather green, too, so no reason to despair on that account either. But it gives plenty of reasons to make a cup of tea, another cup of tea, and still one or two more.   

Although daily life made the holiday mode disappear already some days ago, I'd like to share with you a film trailor in case you might be wondering what to watch in your next free evening or the coming weekend. If you have any interest in themes relating to the WWII Woman in Gold is definitely worthy to check out!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tykkäät. Se on rauhallinen elokuva, mutta koskettava ajatus oikeudenmukaisuudesta ja anteeksiannosta. :)

    VastaaPoista