lauantai 21. maaliskuuta 2015

Old cheeseLauantaiaamun kunniaksi hiukan juustojuttua. Täällä on Lidl:ssä välillä myynnissä hyviä juustoja. Joskus on löytynyt esim. Vintage Cheddar-juustoa, missä maku ja rakenne on itseasiassa paljon parempi kuin joidenkin "oikeiden" juustomerkkien cheddareissa. Palana myytävä parmesaani menee myös ihan täysillä parempienkin nimien ohi. Viime viikolla löysin oranssinkeltaisen palan Gouda 48+. Siitä näki heti, että makua löytyy! Jos tykkää kuivasta ja suolaisesta juustosta niin tätä ei kannata ohittaa, jos teidän Lidl:stä sitä löytyy. Ilmeisesti eri maissa on tarjolla hiukan erilaisia tuotteita ja muutenkin osa valikoimasta näyttää olevan vain silloin tällöin myynnissä. Onnea juuston etsimiseen joka tapauksessa. Ai niin, tämä ei siis ole maksettua mainosta, vaan ihan aitoa rakkautta hyvään juustoon. ;)

---- 

Just a little cheese talk to celebrate the Saturday morning. Our Lidl sells occasionally wonderful pieces of cheese. Sometimes we have found Vintage Cheddar, which is far better both in taste and structure than any of the other "real" cheddar brands they sell elsewhere in Belgium. Their parmesan is also something to recommend. Last week I happened to find a piece of Gouda 48+.  I saw immediately that this one is not going to lack flavour! If you like dry and salty sorts of cheese, this one is definitely worth tasting! I think they have a bit different selection of products in each country, and some products seem also seasonal, but good luck for a search anyway! By the way, this was not a paid advertisement, but honest love for a piece of good cheese. ;) 

2 kommenttia:

  1. Juustot ovat niin hyviä! Mekin eilen valittiin muutama hyvä juusto - vuohenjuustoa ja Brie ... Nyt ei sattunut olemaan Cheddaria, mutta sitäkin usein nautiskellaan.
    Mukavaa viikonloppua ja nauti tutkintovapaasta (ja kirjoittele kivoja "löytöjä", vaikka tee-tauoilla, tänne blogiisi :)

    VastaaPoista
  2. Juustot on kyllä herkkua! Mä muistan teiltä sellaisen kermaisen tilsiter-tyyppisen juuston, nam. Täällä ei ole niitä ollenkaan. Kivaa viikonloppua sulle myös!

    VastaaPoista