maanantai 1. joulukuuta 2014

Lumihiutaleiden suunnitelma B - The plan B for snowflakes

Aamulla löytyi ensimmäinen paketti tästä kasasta... Hmm, olin tarkoittanut ensimmäisessä paketissa olleita lumihiutaleita ikkunatarroiksi. Valitsin ne ostaessani sellaisesta pinosta, missä ymmärtääkseni oli nimenomaan ikkunatarroja... Nopeasti kuitenkin selvisi heti aamutuimaan, että ne ovatkin tavallisia sisustustarroja, mutta ohjeissa ei ollut mitään ohjeita niiden poistamiseksi. Eihän niitä uskalla mihinkään seinä-/ovi-/ikkunapintaan liimata, jos ei ole mitään tietoa, miten niitä ikinä saa raapimatta tai tahrattomasti irti... Täytyi jo keksiä niille sitten uusi käyttötarkoitus kesken hampaiden harjaamisen ennen töihin lähtöä. 

Hyvin siis alkoi nämä kalenterijutut, mutta suunnitelma B sai onneksi kuitenkin jo kannatusta. :) Mulla on onneksi lahjakkuutta noita lisävaihtoehtoja keksiessä. En vaan oikein tiedä, mitä se ihmisestä kertoo, jos sanotaan, että on hyvä keksimään B-suunnitelmia. Onko se sitä, että on tottunut siihen, ettei oikeat suunnitelmat ikinä toimi? Vai sitä, että osaa aina pudottautua jaloilleen vastoinkäymisistä huolimatta? Taidan valita jälkimmäisen, niin ei tarvitse syöksyä mihinkään syvälliseen itsekritiikkiin, heheh, kun nyt on sentään vasta maanantai. Hiukan armollisempaa näin alkuviikosta. ;)

Tiesittekö muuten Pentatonix-nimisen bändin? Mä oon tänä jouluna ihan sen lumoissa. Etsin youtubesta uusia joululauluversioita, ja nyt on suosikki kyllä löytynyt. Tää on ihan ylitse muiden!
Our daughter found her first advent calendar present this morning... I had kind of meant the surprise to contain window stickers, but it turned out that the snow flakes were normal decoration stickers. I am sure I chose them from the pile that had window stickers, but now that we looked at them more carefully, they were quite clearly meant to be clued to walls, on floors (!!!) and furniture. And naturally, there were instructions for how to attach them, but nothing about how to remove them. I don't think those snowflakes will decorate walls, doors or even windows in our house, because quite clearly there is no guarantee how to get them off once Christmas is done... So while brushing my teeth in the early morning I did come up with a plan B for sake of less desperate end of the Christmas atmosphere. 

What a beginning for this advent calendar, but fortunately my idea received immediately at least some initial support. :)  Happily I am quite creative when it comes to plan B's. Now I am not sure how one should put it though. When we say somebody is good at making alternative plans, does it mean that a person is so used to not get the plan A's accomplished and is, therefore, used to make plan B's? Or does it mean that a person is good at falling on his feet in spite of some averse circumstances? I think I'll pick the second option in order to avoid too deep and self-reflecting thoughts. ;) It's only Monday, I need some grace to start the week with. :)

Do you know Pentatonix? I am totally exited about them. I was looking for new Christmas music in youtube and found my very favorite for this year! This is in my opinion the very best piece from them!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana kalenteri! Eikös se kerro vaan joustavuudesta ja muuntautumiskyvystä, jos on hyvä keksimään B-suunnitelmia? :) Ja Pentatonix on kyllä niin hyvä!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Huu, en pystynyt editoimaan tuota kommenttia, niin poistin sen, mutta siis, että kiitos vaan! Ja niin se on, että se joustavuus on se, mitä tosiaan kannattaa enemmän korostaa, kiitos vaan tuesta. ;D Kiva, että tykkäsit Pentatonixista myös! Me just ostettiin eilen niiden molemmat joulucdt... kohta varmaan jokaiselta tabletilta ja koneelta soi samat musat. Seuraava haaste onkin varmaan saada kaikki masiinat soittamaan samaa laulua ja samaan rytmiin... ;P

    VastaaPoista