maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tomaatit ja muut - Tomatoes & co.

Perusherkkuja, vakkarireseptejä... jotkut jutut vain maistuvat aina yhtä hyviltä. Kypsiä tomaatteja, pallo mozzarella juustoa ja paljon basilikaa (ja hiukan raakaa punasipulia, jos siitä tykkää). Sekaan hiukan pippuria myllystä, ripaus suolaa, ripaus sokeria, hyvää oliiviöljyä ja loraus tummaa balsamico-etikkaa.

Eilinen oli hauska päivä. Pidettiin suomalaista field meetingiä grillauksen merkeissä. Sade hiukan haittasi, mutta suuren sateenvarjon alla saatiin lihat kypsymään. Taas tuli kyllä arvioitua ruoan määrä hiukan väärin, joten grillausjämiä syötäneen vielä muutama päivä... Illalla sain vielä ihanan kävelylenkin uusissa maisemissa, mutta sitten piti sanoa heipat kesätyöläiselle, josta kaikki kovasti tykättiin. Vastoin kaikkia suunnitelmia päädyin lopulta vielä hetkeksi jalkapallopeliä katsomaan työkavereiden luo. Mies ja tyttö kavereineen menivät sinne jo aiemmin. Näin pelistä parhaan pätkän ja niinhän se suosikkitiimi sitten voitti, mutta kyllä Argentiinasta oli aikamoinen vastus. Mies tosin totesi, että parempi mieli jäi voitosta, kun oli niin tasainen peli. Kiitos G&D!  

----

Some basics are always good. Ripe tomatoes, mozzarella cheese and lots of basil leaves. Bit of raw red onion if you like it, too. Toss with little bit of black pepper, pinch of salt, pinch of sugar, good olive oil and bit of dark balsamic vinegar. 

Yesterday was a fun Sunday. We had our Finnish field meeting with a BBQ. The rain caused bit of trouble, but under an umbrella, the meat did get ready finally. In the evening I got to make a nice walk in an area that was new to me, but in return I had to say good byes to a summer intern we all liked a lot. Finally, I did decide on the way home to go and see the rest of the football match to the friends. I saw how the team scored! Thanks G&D!

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavan herkullinen tomaatti-salaatti! Kirjoittelen sinulle illan suussa ... on ollut aika kiireistä töissä ja illalla en ole saanut aikaan kotona paljon mitään - nyt kun on loma aluillaan niin on ihana päivittää s-postia ja muutenkin :)
    Oi nyt on myös ikaa katsella kirppareilla jos jotain kivaa osuisi kohdalle ... sinun blogisi ja postauksesi ovat niin inspiroivia! Kaikkea hyvää slkavaan viikkon, Siu, Nina

    VastaaPoista
  2. Kiva odotella kuulumisia. :) Mukavaa lomaa sulle ja onnea kirpparikierroksille, se on hyvä keino rentoutua!

    VastaaPoista