lauantai 25. elokuuta 2012

Lontoon loput


Niin vaan viikko on taas kulunut viimeiseltä reissultakin palattua. Opiskelimme siellä aikoinaan jonkin aikaa, ja sen jälkeen sinne on aina tehnyt mieli takaisin. 

Onhan siellä kaikkea ihanaa, kuten kaunis luonto, ystävälliset ihmiset ja monta muuta pientä asiaa. Matkan aikana tein kuitenkin hiukan ajatustyötä ja tulin siihen tulokseen, että kaipaan eniten sitä, että kaikki puhuvat yhtä kieltä. Puhutaanhan sielläkin toki montaa muutakin kieltä, mutta yleensä on ihan selvää, millä kielellä pärjää. Täällä taas on koko ajan monta kieltä käytössä ja joskus se hiukan tympäisee. Vieraat kielet on tietysti rikkaus, mutta joskus ne väsyttävät, eikä sille mahda mitään. Oli siis aikamoista hermolepoa saada kuulla muutaman päivän ajan vain yhtä kieltä joka paikassa. ;)

Tänään on vuorossa kellarin raivausta. Se on sellainen homma, mitä tekee aina mieli siirtää eteenpäin ja eteenpäin, joten olen aika ylpeä meistä, että saimme tänäaamuna molemmat yhtä aikaa innostuksen hoitaa se kuntoon. Mies kokoaa parhaillaan varastohyllyjä. Saamme toivon mukaan koko kellarin tänään siistiksi. Jee!

---

This time in UK I tried to figure out why I have always missed to go back. I obviously love a lot of things, people and places in Britain, but I think I mostly miss the language. I mean that everybody speaks the same language. Here were we live, we have to use several languages, and honestly, it is tiring at times. It did me mentally good to listen to only one language for some days...;)

Today the program is to tidy up the basement storage room. It is one of those things one feels like postponing and postponing... But today is the day. The basement will be tidy and clean. Yeah!       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti