maanantai 13. elokuuta 2012

Cupcakes and friends

Nyt kun kerrankin palasimme Suomesta jo elokuun alussa, pystyy tytön koulukavereiden kanssa sopimaan tapaamisia paremmin. Koulupäiväthän on täällä lapsilla yleensä aika pitkiä, joten silloin ei ehdi iltaisin kauhean paljon kavereiden kanssa olla. Loma-aikana sitten otetaan kaverivajetta takaisin, ja vanhempien kalenterit täyttyvät. Näin isoja on muuten ihan hurjan helppo ottaa leikkimään, kun itse ehdin tehdä työjuttuja ihan kivasti sillä aikaa, kun he touhuavat omia juttujaan. Ja kuitenkin olen ajan tasalla touhuista koko ajan. 

Iltapäivän aikana syntyi cupcakesjä kaikenlaisilla koristeilla. Oli suklaakreemiä, värillisiä sokerimassoja muovailtavaksi ja erilaisia koristerakeita. Ja työkaverikin naapurista tuli iltapäiväteelle ennen reissuun lähtöään. On se kiva, että on ystäviä, joiden kanssa voi herkutella. Meillä on muuten monessa asunnossa ollut joku sellainen naapuri, josta saa helposti herkutteluseuraa. Sellaiset naapurit on ihan huippuja. 

Ja ehdittiin me hyppäämään hyppynaruakin ulkona. Tai no, minä en kyllä hypännyt. Siihen hommaan varpaaseen koskee vielä liian kovasti. Kiitos paranemistoivotuksista ja myös silmälasikommenteista! :)

---

Now that we returned from Finland well in time, our daughter gets to see some of her friends already before the school begins. The school days are quite long, so during the holidays the kids love spending bit more time playing in each others' places. This afternoon the girls decorated colourful cupcakes! Our nextdoor neighbor came for tea, too. We have always been lucky to have neighbors who are happy to come over for something freshly baked. Such neighbors are a treasure, because everything tastes always better when it's shared in a good company. :)

1 kommentti:

  1. Tosi herttainen ja kutkuttavan iloinen kuva leipojista ja cupcakeista! Nauttikaa elokuun leppoisista päivistä - miten mukava että on kivoja naapureita, ja tyttärellä ystäviä lähistöllä :-)

    VastaaPoista