tiistai 14. elokuuta 2012

Mitä tehdään...

...silloin, kun ei mitään tehdä? 

Siis, mitä tapahtuu silloin, kun ei ole lukukausi meneillään, on kysymys, jota joskus aina kysytään. Viime päivinä vastaus kysymykseen on ollut lukeminen. Välillä se on luentojen jne. kirjoittaminen, luentomonisteiden kokoaminen tai powerpointien näpertäminen. Ja sitten on sellainen "tasoituksen ottaminen," että ei ihan täysillä paahda eteenpäin. Lukuvuoden aikana on pysyttävä vaan vauhdissa mukana, joten täytyy ymmärtää ottaa hiukan kevyemmin, silloin kun siihen on mahdollisuus, kun tietää, että sitten kun se ei ole mahdollista, niin siitä on turha haaveilla.

Tänään huomasin Ylen sivuilta, että Ryanair lopettaa talveksi Turun lennot. Ei paljon naurattanut. Sen takia nyt sitten tiivistyy syys- ja lokakuu sellaiseksi, että hiukan kauhistuttaa jo etukäteen. Muutama muukin suunnitelma näyttää nyt sitten menevän uusiksi sen takia. Että pitikin sattua. Turku on kuulema vain kesämatkakohde. Höh. 

---

I have spent last few days reading... Today I saw in a news website that Ryanair is planning to change the flight routes for the winter season. That's definitely bad news for me. The coming September and October begin already look quite crowded in the calendar because of that.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti