torstai 23. elokuuta 2012

Fish and chips


Matkakertomus jatkuu nyt vaihteeksi muualta. Löysimme hauskan paikan rannalta. Oli juuri laskuvesi, joten pitkän laiturin rakennelma oli näkyvissä. Aika viihtyisä paikka. Laiturin alkupäässä oli kioskeja ja loppupäässä oli paljon penkkejä, jotka kutsuivat istumaan ja katselemaan merimaisemaa. Englannissahan on tietysti pakko syödä Fish & Chips. Olemme tosin oppineet, että se kannattaa vain rannikolla, koska silloin voi olla varma, että kala on tuoretta. Toinen tärkeä asia on se, että kannattaa hiukan katsoa minkälainen hygienia paikassa vallitsee, jottei saa mahanpuruja liian pitkään käytetystä öljystä. Tällä kertaa olikin sitten hyvät herkut molemmilla kerroilla. Annokset olivat vaan niin hurjan suuret, että puolestakin annoksesta olisi tullut täyteen.  

Myöhemmin etsimme vielä uimarannan. Nousuveden aalloissa olikin sitten ihan hauskaa liukua lainelaudalla. Ja siirtää pyyhettä, kenkiä ja kasseja ainakin viisi kertaa hiukan kauemmas rannasta turvaan kastumiselta... ;)

---

We found a cute pier to enjoy some Fish & Chips. Two lessons learned previously are the following: eat it only at the cost (the fresh fish) and see that the place looks approximately hygienic (fresh deep frying oil). This time we had good success in both aspects. Later we found a sandy beach for swimming. High tide provided wonderful waves and lots of pleasure. And also opportunities to move towels, shoes and backs at least five times further from the water... ;)

1 kommentti:

  1. Todella nätti tuo valko-turkiisinen kaide siinä laiturilla - kauniita kuvia!
    Ja varmaan ollut elämys kokea se nousuvesi :-)

    VastaaPoista