sunnuntai 12. elokuuta 2012

KesäkorutLomalla ajellessa pysähdyimme pikaisesti Muurlan lasitehtaan myymälään. Huomasin yllätyksekseni, että Muurla tekee myös omaa korusarjaa (klikkaa linkkiä). Muutamat olivat tosi nättejä. Ihan sellaisia ajankohtaisia bling-bling-pukukoruja, joten innostuin kovasti alepöydän tarjonnasta. Päädyin ostamaan rannekorun, joka on koottu hopeanvärisistä ja valkoisista helmistä. Korussa on valmiina yksi laattakoriste, mutta muutamassa hopeanvärisessä helmessä on paikka useammalle koristeelle, jos niitä joskus innostuu lisäämään. Rannekoruun sopivat valkoiset korvikset taas bongasin eilen 70% alesta, joten hinnaksi jäi 1,50€... Juuri sopivia tälläiset -50%/-70% alet tilpehöörikoruille. Sellaisilla hinnoilla voi hiukan leikitellä tyyleillä ja väreillä. 

--
During our holiday in Finland, we stopped at Muurla factory shop. I was totally surprised to find out that they make also design jewelries. I quite liked most of them, but finally chose a bracelet with white and silver coloured beads. One could collect and attach more charms to it. I am not into collecting anything really, but found the idea quite fancy. Then suprisely yesterday I found a pair of matching ear rings for 1,50€! I love such prices!

2 kommenttia:

  1. ...ja TOSI villeillä väreillä sitten päätitkin leikitellä ;) kivat löydöt, just hyvä piriste syksyyn.

    VastaaPoista
  2. Hee, ai niin, nehän on valkoiset. Ei vaiskaan. Tuota kirjoittaessa ajattelin samalla joitakin muita koruja, joita olen ostellut, siis ihan värillisiä, alennushinnoin. Mites se post-modernin hermeneutiikan näkemys menikään, ettei kirjoittajan alkuperäiseen ajatukseen voi ikinä päästä käsiksi... tää oli ehkä sitä luokkaa. Tai ihan opettajamaisesti, mitä ei tekstissä lue, sitä ei siihen voi lukea. ;-) No, ehkä nuo korvikset ei niin ole mun tavanomaista tyyliä. Siis enemmän roikkuvat kuin mitkään mun aiemmat korviksiset, joten se oli sitä leikittelyä. Ja joo, valkoinenkaan ei itseasiassa ole mulle omin värivalinta. Hm, "villiä", se lienee varmasti viimeinen sana, millä kukaan ikinä keksisi minua tai minun tekemisiäni kuvata, heheh.

    VastaaPoista