lauantai 2. heinäkuuta 2011

KesälukemistaLöysin kirpparilta kesälukemista muutamalla kymmenellä sentillä. Brontën Wuthering Heights päällimmäisenä. Katsoin sen jo filminä ja nyt on kiva lukea kirjana. Yleensä en tykkää, jos kirja ja filmi sekoittuu, kun toteutukset eivät yleensä ole samanlaiset, kuin itse lukiessa kuvittee, mutta filmistä on jo niin kauan, etten muista kuin muutaman kohdan kertomuksesta. Vihreä kirja on tytöstä, joka myydään vaimoksi. Kaksi alempaa ovat kirjallisuusklassikkosarjaa, toinen Hemingway ja toinen joku muu, jota en tuntenut ennestään. Kaikki kirjat ovat täysin eri tyyppisiä kirjoitustyyliltään ja sisällöltään, joten luvassa on matkoja erilaisiin maailmoihin.

Hyvin kävi kirpparilöytöjen kanssa, kun ajattelinkin loman aikana lukea lähinnä paikallisella kielellä. En tiedä miksi, mutta lukuvuoden aikana se sekoittaa jostakin syystä liikaa, vaikka lukeminen sujuukin ihan normaalisti.

PS. Onko teistä muuten kukaan lukenut tätä? Kannattaako? Näin sen tavallisessa kaupassa jonkin aikaa sitten ja jätin ostamatta, kun ajattelin, että sen löytää varmasti kirjastostakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti