keskiviikko 10. helmikuuta 2010

KirppariltaLopultakin löysin kirpputorilta mieleiseni sohvapöydän. Muodot ovat kauniit, korkeutta on tarpeeksi ja pinta on ruudutettu. Aarre minun mielestäni, vaikka onkin täysin arvoton. Pöytä sopii meille loistavasti. Paljon paremmin kuin edellinen, joka oli kyllä oi-niin-käytännöllinen, mutta vähemmän esteettinen. En usko kaipailevani sen perään, vaikka uudelle pöydälle ei kovin suurta jälkiruoka-/kahvitarjoilua saakaan katettua. Kauneus voittakoon käytännöllisyyden!

---

PS. Tänäaamuna heräsimme lumipyryyn. Uutisissa kehoittivat ihmisiä jäämään kotiin, koska ruuhkaa oli 900 km. Tämä maa ei ole edes pohjoisesta etelään tai idästä länteen niin pitkä, joten ruuhka on ollut aikamoinen, vaikka meidän suunnitelmia lumi ei muuttanutkaan. Nyt aurinko hiukan paistaa. Toivon, että se sulattaa lumet. En pääse enää talven tunnelmaan, en sitten millään.

4 kommenttia:

 1. Olipas otsikko!
  Paketti tuli (kotiin asti!), siitäköhän mielikuva, että Aarreen liittyi tuo otsikko, vaikka yleensä en noin paljon assosioi. Ei haittaa, siis, vaikka sinut tuntien tunnet olosi nyt kurjaksi ja soitat, pyydät anteeksi ja ensi tilassa vaihdat otsikkoa..;D
  Terkut Verkulle!

  VastaaPoista
 2. Voi kauheeta. Olisi pitänyt mun hiukan ajatella. Anteeksi kovasti. Hyvä jos paketti tuli, eikä siis laskua siitä... jee.

  VastaaPoista
 3. No, nyt muutin sen. Kauhea assosiaatio olikin. Vaikkei mulle sellasta tullut mieleenkään.

  VastaaPoista